Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

czy mozna wymienaic sie tylko z podstronami?

Oczywiscie mozna a jest to nawet zalecane.

Co to daje?

Daje to niezmiernie wiele, poniewaz jesli znajdziesz dobrych partnerow z podobnymi tematycznie stronami to za pomoca np. 10 subdomen wymieniajac sie 10 linkami na kazdej zyskujesz zaplecze zlzone ze 100 wartosciowych dla Ciebie linkow [jesli subdomena z ktora sie wymienisz ma wiecej podstron to oczywiscie wiecej tych linkow bedzie]. Dodatkowo nie musisz sie martwic ze uzytkownicy z PP czy administratorzy systemu zabieraja Twoje punkty, system jest w 100% darmowy.

Acha, dodam ze aktualnie trawja betatesty, chcemy wszystko maksymalnie dopracowac, ale juz niedlugo start.

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiscie mozna a jest to nawet zalecane.

Zeby sprecyzowac: wrzucajac JEDEN RAZ kod (np. do menu) do elemtu powtarzajacego sie na wszystkich stronach, moge miec jeden link jakiegos partnera tutaj: https://www.pollinks.org.pl/kat-38.html a inny tutaj: https://www.pollinks.org.pl/kat-39.html

Jesli tak, to jeszcze dzis masz te strone w swojej web-maszynie :D

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

zgred - BZDURY :D

jest to druga zmiana.. a co chcesz po staremu ? a niby na jakich zasadach mamy punktowac ?

nie zmieniamy punktacji - zle, zieniamy - tez zle..

wez sie czlowieku zastanow... bo takie gadanie mnie troche irytuje

chcemy wam dgodzic i znow cos ne pasi ?

oj Ty niczego nie rozumiesz, przeceiz jak cos powstaje to nie jest idealne, rozwija sie i zmienia, ewoluuje..

a windows ? i ich aktualizacje ? onet ? znasz system gdzie nie ma aktualek ? to tylko dobrze swiadczy o nas, nie spimy, ciagle rozwijamy sie i to procentuje, w tak krotkim czasie pozyskalismy tyle serwisow i userow .

NIE ROZUMIEM JAK MOZNA ZARZUCAC ROBIENIE AKTUALEK I POPRAWIANIE CZEGOS TAK BY PASOWALO WSZYSTKIM !! NIE ROZUMIEM CIE KOLES !

zywy organizm ? testowalismy na kilku usetach zalozonych testowo.. wiec o co chodzi ? ustalilismyja ma byc i jest online..

na temat livelink nie bede sie wypowiadal.. nie ma poprostu sensu, poszukaj w necie jakie systemy sie licza..

jesli masz go na swojej www - to twoja sprawa.. wiadomo ze musi dzialac bo od tego sa takie systemy, ae o wydajnosci mozna mowic po kilku np. miesiacach a nie tygodniu

i mozna sadzic po tym ze jakos cos ich powstrzymuje przed dodaniem LKM do swojej stronki ??

no to kolego wychodzi twoja znajomosc zasad jakii rzadzi sie internet..

napisalem 10-15%.. ma ktos lepiej ? nei sadze.. wiec prosze nie wytykaj takich rzeczy bo to nie najlepiej sadzi o Tobie..

zyjesz dobrze z LL? jestes ich kumplem ? , nie wnikam..,kazdy ma prawo reklamowac co chce, Twoje prawo i Twoja sprawa.. ja na temat LL nie bede sie wypowiadał !

juz webmasterzy wystarczajaco duzo pisali o profesjonalizmie tego systemu..

pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

Oj LinkMe :) Widze ze nie jestes przezwyczajony do natury Polaka :D Dopatrujesz sie w kazdym konkurencji (to juz chyba 20 taka Twoja wypowiedz), a ja mysle ze tu bardziej chodzi o takie rozumowanie, ze czlowiek chce uzyskac jak najwiecej. A ze te metody Cie (jako autora) wkurzaja...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

arek_inc

nie nie chodzi o to..

chodzi mi o userow ktorzy nie wiedza czego chcą..

robimy tak zeby bylo dobrze i znow nie pasuje.. no troszke mnie to irytuje ale zostawmy to juz..

powiedzcie lepiej jak sie zapatrujecie na kolejne resetowanie licznika.. i generowanie wszystkiego od zera.. (oczywiscie kasowanie linkow bedzie nastepowac stopniowo..)

napiszcie po jakim czasie powinnismy to robic, i czy w ogole powinnismy ? jestesmy otwarci na propozycje :D

pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

LinkMe !! Nie denerwuj się tak...

Ja jestem zdania że wasz system jest na tą chwile bardzo wydajny tak więc nie przejmuj się i nie bierz każdej wypowiedzi zbyt osobiście.

Tymczasem polecam wszystkim system z mojej stopki :)

P.S. LinkMe, Tobie też :D

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

A podobno ja bylem mlody gniewny :D ale LinkMe.pl przebija mnie ha ha ha wiedz tak pokolei najpierw szok potem ja a teraz czas na wystepy nowego uczestnika (z tez zmienionym nickiem jak sie domyslam ) LinkMe.pl - zapraszamy na scene !!

Ale tak powaznie LinkMe.pl jedno mnie zastanawia jeszcze niezliczylem sobie wszystkiego bo sa testy podobno wiedz nie licze ale z pierwszysch obserwacji wynika ze wlanczajac domene z kilkoma tysiacami podstron zaindexowanych w google z domena PR=4 i masa innych podstron z PR 4 do 1 moge dostac okolo 250 - 300 linkow w tym kilka na pierwszych stronach :) ( tak na moje oko to bedzie okolo 20 z calosci ) a ilosc linkow na moich stronach jest juz calkiem spora i gruboooo przekracza owe 200 ktore ja dostaje ( zaznaczam jeszcze raz narazie cos zmieniacie w systemie wiedz sie nie czepiam !! - tylko zastanawiam ) i tez sie zastanawiam jak to sie dzieje i ile pkt w grubych tysiacach pewna firma pozycjonujaca ma tyle linkow u was i przyokazji stron swoich klijentow ( z kad wiem to juz moja slodka tajemnica - jak sie pozycjonuje mojego dobrego przyjaciela ) rozumie ze polityka tego systemu jest taka a nie inna i nieneguje jej w zaden sposob sam mam system i my jestesmy nastawieni na zarobek a inni na pozycjonowanie i tag dalej. Wiadomo nic niema zadarmo na tym swiecie za przeproszeniem to i zadarmo w dziub nie dostaniesz na ulicy (ale za wyglad juz tak ) i caly czas mnie to nurtuje dlaczego u mnie ma byc powiedzmy 2k linkow a ja mam powiedzmy 300 nawet niech bedzie 500. Zaraz ktos powie ze strona malo wartosciowa 1 to katalog o czy pewnie LinkMe.pl wiesz ale druga juz niejst katalogiem i ma linkow wychodzacych mniej niz 10 ( oczywiscie adresu strony niepodam zeby niebylo machlojek i IP z ciasteczkami tez niepomoze zeby wykryc drugie konto ) i co obserwuje obie strony sa tak samo traktowane przez system maja tak na oko ( oceny z przed dzisiejszych i jutrzejszych aktualizacji ) do 500 linkow prowadzacych do witryny ale juz umieszczacie duzooooo wiecej na moich stronach.

Niebierz tego dosiebie LinkMe.pl tylko postaraj sie mi i innym wytlumaczyc jak to siedziej i dlaczego tak jest ?

jeszcze niezliczylem sobie wszystkiego bo sa testy podobno wiedz nie licze ale
rozumie ze polityka tego systemu jest taka a nie inna i nieneguje jej
zaznaczam jeszcze raz narazie cos zmieniacie w systemie wiedz sie nie czepiam !! - tylko zastanawiam
Niebierz tego dosiebie LinkMe.pl tylko postaraj sie mi i innym wytlumaczyc jak to siedziej i dlaczego tak jest

<lol>

LinkMe, prrrr szalony :D

nie chcialbym zachwalac zadnego systemu, ale niewatpliwie Linkorn jest najbardziej PRZEJRZYSTY ze wszystkich systemow - a o skutecznosci bedzie mozna powiedziec jak ilosc stron sie znacznie zwiekszy i z tego powodu jest jeden zdecydowany lider, zreszta wyjatkowo niesprawiedliwy..

linkor, livelink, czy linkMe?

Połączenie Linkora + LinkMe daje bardzo dobre ekfekty...

Czy mozna uzywac wiecej niz jednego systemu do tej samej strony?

Tak Linkor i LinkMe na jednej stronce działają sprawnie i bez problemowo - dobry przyklad to katalog z mojej stopki...

Pozdrawiam

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności