Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dyskusja w pełni. A zaczeło sie tak ostro.

systemów jest wiele ja sądze iż trzeba korzystać dwóch. Gdy jedne nagle padnie nie dostaniemy kuku od googla za spadek ileśc set linków prawie w jednej chwili.

Kwestia jaki system. To juz kazdy musi wybrac.

ja jeden juz wybralem zastanawiam sie nad drugim i sprawdzam je.

Kwestia który bedzie mi odpowiadal tak jak kazdy nie wiem, ale wszyscy idziemy w tym samym kierunku widze.

Do przodu.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

systemów jest wiele ja sądze iż trzeba korzystać dwóch. Gdy jedne nagle padnie nie dostaniemy kuku od googla za spadek ileśc set linków prawie w jednej chwili.

bo google indeksuje internet w jednej sekundzie caly i widzi, ze jednego dnia spadlo ilesset linkow naraz?

myslenie sie klania.

stopniowo bedzie spadac.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

tak wiem ze stopniowo ale jesli korzystamy z dwoch to mamy linki na roznych witrynach.

jelsi z jednego i przeoczymy jego klape to mozemy sie obudzic z reką w nocniku.

jesli korzystamy z dwoch zawsze w tym zlym momencie mozna dolozyc pałera na jednym systemie i szukac nastepnego

To jest moje zdanie choc wielu moze miec inne

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

No coz, jak mozna przeczytac na forum, te linki (o tej tematyce) zostaly kupione. Pieniadz zawsze wygra :/

No wlasnie kasa to kasa i mozna sie skundlic ... jak mawial Pawlak - slowo drozsze od pieniedzy. Mysle ze za pieniadze i takie linki mozan "spanachac" system bezpowrotnie. Ja bym sie nie skusil i nie pisze ot ka sobie zeby ktos napisal "kazdy ma swoja cene" nie ryzykowalbym reputacji czy jak to tam nazwac.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

dir-elite

no kolego troche rozbrajasz mnie..

masz 4837 czyli teoretycznie mozesz dostac w systemie 4837 bardzo slabych linkow lub mniej linkow a mociejszych ...

dir-elite znasz sie na pozycjonowaniu ? jak dlugo w tym siedzisz ? ja siedze od '98..

linki na roznych ip, roznych klasach ip - weisz o czym mowie ?

wiec jak porownujesz te linki ktore serwujesz ? do tych ktore otrzymujesz ? wiesz ze poza tymi GWARANTOWANYMI dostajesz jeszcze sporo linkow w tej samej domenie ktorych nie widzisz (a ktore nie moga zaszkodzic, bo google widzi je tak a nie inaczej) - ale pominmy te linki..

masz na glownej PR4 a podstrony pr3 pr2 pr1 i cala masa pr 0..........................................................

jedno mnie troszke dziwi.. Ty jako wlasciciel podobnego systemu sam nie wiesz ze nie mozna dogodzic kazdemu ? i sam wypominasz takie rzeczy (na marginesie troszke bez sensu bo przedstawilem powyzej co i jak).... wiec cwaniaku powiedz jak jest u Ciebie.. jak na razie nikt nic konkretnego nie poweidzial o Twoim systemie poza kilkoma (TYMI SAMYMI) osobami ktore pisaly ze jest soooper i go kochają i ze po 2ch dniach sa na 1 miejscu na 100 milionow dokumentow :D;):) (przenosnia, konkrety PLIZZZ)... ja nikogo zaprzyjaznionego (podstawionego) nie mam na tym forum , bron boze nic nikomu nie zarzucam .. ale te wypowiedzi brzmia tak a nie inaczej

ale dobrze, jesli jest dyskusja w okol LinkMe to tylko moze przyczynic sie do jego rozwoju i rozreklamowania

naliczanie jest teraz w miare (jesli tak mozna poweidziec) sprawiedliwe..

bardziej , lepiej, piekniej juz sie nie da punktowac czy jak kto woli oceniac podstron.. algorytm ktory zastosowalismy jest optymalny (w-g konstruktorow - a jest nas kilku, nie ja jeden)

pozatym dir-elite .. mimo dobrych checi tak zakreciles piszac post ze ciezko go zrozumiec.. :/:/:/:/:/:/

wiec nie weim czy odpowiedzialem na pytania..

pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

masz na glownej PR4 a podstrony pr3 pr2 pr1 i cala masa pr 0

Powiedzmy że mam taki serwis i na wzystkich podstronach wyswietlam po 5 linków:

1 strona PR4 - 5 linków

10 stron PR3 - 50 linków

100 stron PR2 - 500 linków

1000 stron PR1 - 5000 linków

10000 stron PR0 - 50000 linków

Ile średnio linków moge dostać w zamian przy każdej z tych pozycji?

A teraz powiedzmy że mam taki sam serwis jak wyżej ale z jednym wyjątkiem:

1 strona PR4 - 0 linków (czyli nie wyświetlam linków na głownej stronie)

reszta podstron bez zmian

Dlaczego w takim przypadku strona nie zostanie przyjeta do systemu?

.

zgred - BZDURY

jest to druga zmiana.. a co chcesz po staremu ? a niby na jakich zasadach mamy punktowac ?

nie zmieniamy punktacji - zle, zieniamy - tez zle..

wez sie czlowieku zastanow... bo takie gadanie mnie troche irytuje

chcemy wam dgodzic i znow cos ne pasi ? ..

nigdy nie dogodzxisz wszystkim na raz - numerek z paroma tysiacami ludzi od tyłu jes awykonalny :D

oj Ty niczego nie rozumiesz, przeceiz jak cos powstaje to nie jest idealne, rozwija sie i zmienia, ewoluuje

oj mamy matrixa :) ktory na dodatek latwo sie denerwuje jak sie poleca konkurencje :)

do dyskusji od 98 roku to jednak nie dorosles

i nie generalizuj uzywajac frazesu "wez sie czlowieku" ...

@bill - jaki przyplyw punktow ? mnie odplynelo i to zdrowo ... ale pewnie innym doplynelo :P

Dlaczego w takim przypadku strona nie zostanie przyjeta do systemu?

bo to program partnerski ? ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

sadzisz ze mial na mysli windowsa ? :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Linkme

OK - konkrety za ten link place https://www. mtbikes.info/infusions/info_panel/newest_posts.php 14 pkt PR=0 , domena glowna ma PR=0 linkow wychodzacych na tej podstronie 24 linki :) a jak wiemy 14 pkt w obecnej pkt to niejest juz malo :)

I takich przykladow jest masa - tez dziwnie nagle linki do jednej domeny przestaly sie przydzielac :(

Pozatym nie przypominam sobie zebym pozwolil do siebie mowic "cwaniaku" i.t.d ?

Naprawde jako admin powinnienes sie zastanowc nad swoim tonem i zachowaniem w stosunku do slow krytyki od innych niezaleznie od tego kim sa i co robia. Sam wystawiasz sobie opinie i stawiasz sie w takim a nie innym swietle - nie moj biznes.

Co do mojego systemu linkorn.pl moje wypowiedzi beda malo obiektywne wiedz pozostawie to do oceny innych userow i conajwyzej bede w stanie skomentowac jesli padna jakie kolwiek zazuty. Puki co Ty niepotrafisz nic konstruktywnego powiedziec poza wyzwiskami , obelgami i wychwalaniem sie jakim to jestes "pozycjonerem" lub jak o inni mowia "smaperem" ale to nie mi oceniac. Uzytkownicy sami zdecyduja co jest lepsze a ja powiem od siebie ze daje 100 % Gwarancji ze system LinkORN.pl spelnia kazde wymogi bezpieczenstwa i usatysfakcionuje kazdego usera - szczegolnie po dzisiejszych zmianach :)

Linkme - wyluzuj bo ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności