Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

nikt niczego nie generalizuje.. tylko twoje texty pozwala myslec ze za pozycjonowane zabrales sie tydzien temu

eureka ;P

i zastanow sie nad tym jak i co piszesz bo nie odpowiedziales konkretnie na zaden postawiony problem a w szczegolnosci w czym twoj system jest lepszy od innych bo argument "my nie oszukujemy to inni" slysze w polsce od conajmnije 34 lat (ojc wiek zdradze) i wszyscy co tak twierdzili jak do tej pory mowili prawde inaczej.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiele osob zastanawia sie jaki system wybrac, ktory z coraz to wiekszej ich liczby jest najlepszy?, zeby sobie odpowiedziec na to pytanie wystarczy troche pomyslec.

Faktem jest to, ze optymalny system bedzie dawal swoim uzytkownikom 100% mocy, czyli administrator nie bedzie pobieral swoich "prowizji", nie bedzie tez programu partnerskiego. Nie mam takich danych ale wydaje mi sie, ze +- 80% uzytkownikow przecietnego systemu zostalo zwerbowanych z reflinkow, latwo wtedy obliczyc ile naszych "pkt" maja osoby werbujace. Dlatego uzytkownik, ktory dodaje wartosciowa strone dostaje malo punktow a bezwartosciowe linki "duzo kosztuja" - nie jest to skutek oszustw administratorow systemu lecz programu partnerskiego.

Faktem jest rowniez to, ze optymalny system powinien dawac swoim uzytkownikom 100% kontrole nad zamieszczaniem linkow dzieki czemu mozemy pozyskac bardzo wartosciowe linki na mocnych stronach. 100% kontrola to dla mnie:

- Mozliwosc okreslenia strony, na ktorej beda emitowane linki.

- Negocjacje pozwalajace okreslic optymalna dla obu stron liczbe linkow [Twoja i admina strony na ktorej beda sie znajdowac Twoje linki].

- Funkcja zaplecza, czyli mozliwosc usuniecia, edycji czy wymiany linku na inny w kazdej chwili.

Faktem takze jest to i tu nie ma sie co oszukiwac, ze dobry system musi miec duzo stron, bo przy malej ich ilosci nawet najdoskonalsze narzedzie bedzie nieskuteczne.

Tworzac swoj system - WebMachine.pl wprowadzilem w czyn swoje przemyslenia, chcialem stworzyc "narzedzie idealne" dla kazdego. Czesc osob moze myslec, ze skoro system jest w 100% darmowy to pewnie jego skutecznosc jest niewielka, bo jesli cos mozna miec zupelnie za darmo to jest to malo wartosciowe. W tym konkretnym przypadku tak nie jest poniewaz tworzac WebMachine.pl, sugerowalem sie swoimi przemysleniami, wiedzialem, ze narzedzie w 100% skuteczne musi byc darmowe, zabierajac uzytkownikom choc 1% mocy, skutecznosc nigdy nie bedzie optymalna.

Zachecam wszystkich do testow, ktore bardzo nam pomagaja w pracy nad systemem, ktory jak wszystko pojdzie po mysli bedzie gotowy w przyszlym tygodniu.

Niestety Twój system nie daje możliwości sprawdzenia, czy sobie przypadkiem nie pobierasz prowizji tak więc po staremu to zrobiłeś.

Przykro mi ze tak pochopnie wysnuwasz swoj osad. W systemie sa dokladne statystyki a beda jeszcze dokladniejsze przed startem. Nawet bez statystyk mozesz miec pewnosc, ze nikt Cie nie oszukuje poniewaz w panelu wymiany masz okreslona liczbe linkow ktore moze zamiescic partner, mozecie sie wymienic np. 5 linkow za 5 linkow, oznacza to, ze na Twojej stronie o ile to Twoja jedyna wymiana moze sie znajdowac max 5 linkow z systemu, oczywiscie mozesz sprawdzic w podgladzie strony oferowanym przez system kto zamiescil dany link, istnieje rowniez mozliwosc w tym samym miejscu zamieszczenia wlasnych linkow [szczegolnie przydatne dla osob z duzym zapleczem, dodawanie, usuwanie i edycja trwa zaledwie kilka sekund]. Takze wszystko jest udukomentowane, do wgladu, system jest naprawde darmowy.

edit:

Jestem uzytkownikiem tego forum od 2004 roku, czesto tu zagladam i chce jeszcze raz zapewnic wszystkich uzytkownikow, ze zaden link administracji WebMachine.pl czy jakakolwiek inna forma reklamy nie bedzie emitowana w serwisach uzytkownikow, punkt ten zostanie dodany do regulaminu, takze WebMachine.pl zobowiazuje sie go dotrzymac, rozumiemy, ze jego zlamanie z naszej strony moze skonczyc sie w sadzie.

Brad: Nic do Ciebie nie mam, o nic nie podejrzewam, ale po prostu mówie, że tak to wygląda. Właściciel linkora zapewne chętnie podpisałby się pod Twoim postem, ale jak jest wszyscy dobrze wiemy, tylko różnica jest taka, że on ma wiecej podstron i używanie linkora daje jakiś efekt.

I nie widzę problemu w tym, że właściciel systemu pobiera prowizje, ale chciałbym wiedzieć jaka to jest prowizja.

Nic do Ciebie nie mam, o nic nie podejrzewam, ale po prostu mówie, że tak to wygląda. Właściciel linkora zapewne chętnie podpisałby się pod Twoim postem, ale jak jest wszyscy dobrze wiemy, tylko różnica jest taka, że on ma wiecej podstron i używanie linkora daje jakiś efekt.

Chyba nie zrozumiales mojego postu wyzej, napisalem ze sa dokladne statstyki linkow, jaki link, gdzie i kto go wstawil, moge dodac nawet informacje kiedy. Nie lubie jak ktos komus cos zarzuca bez podania argumentacji, jesli chcesz slepo powtarzac, ze "Twój system nie daje możliwości sprawdzenia, czy sobie przypadkiem nie pobierasz prowizji" pomimo podania przezemnie informacji jak to sprawdzic to jak dla mnie rozmowa na ten temat z Toba nie ma sensu. Nie pisz prosze ze uzywanie linkora daje jakis efekt bo ma wiecej podstron bo z tego kontekstu wynika, ze uzywanie WebMachine.pl nie daje zadnego efektu a z tym nikt z osob zajmujacych sie zawodowo SEO nie zgodzi poniewaz osoby te korzystaja z wlasnego zaplecze i wiedza jakie efekty daje zamieszczenie linku na dopasowanej tematycznie stronie i zapewne docenia to, ze teraz nie beda musieli tworzyc specjalnie zaplecza tematycznego. To, ze sila systemu tkwi w liczbie stron to oczywiste i piszac o tym powtarzasz tylko moje 3 zalozenie. Nie zrobilem PP do pozyskiwania nowych uzytkownikow poniewaz wyszedlem z zalozenia, ze jesli system bedzie dobry to uzytkownicy sami beda go polecac.

I nie widzę problemu w tym, że właściciel systemu pobiera prowizje

Wierz mi, ze sa osoby, ktore chca miec 100% mocy ze swoich stron i ktorych nie interesuja linki viagry na swoich stronach. System jest darmowy poniewaz ma byc najlepszy, czytaj: najskuteczniejszy.

No dobra wiedz pokolei testy testami i mamy wyniki co do linkme.pl

dolonczylem strone www.dir-elite.com PR=4 , zaindexowanych podstron ponad 26 000 , bl w google 480 w yahoo ponad 50 000 ;) srednio zestrony linkow wychodzacych 18 . Duza ilosc podstron ma PR 3, 2 , 1 srednio mam okolo 400 botow google o innych nie wpsominam. Za taka strone dostalem 4837 pkt !! ( dla porownania linkor.pl ocenil ja na ponad 25 000 pkt - wiadomo kazdy liczy inaczej ) wiedz przeidzmy do opisu co i jak :placze:

1 dzien rejestracja + dodanie stron + okreslenie limitu 50 linkow na dobe :placze:

2 zatwierdzenie strony + strony linkowanej za te pkt ( ta sama strona )

3 nic sie niedziej linki na mojej stronie sa i wzrasta ich ilosc ja niedostalem zadnego linka

4 lol mam dostalem 50 linkow !! przgladnolem i sesonie rozlozone 46 linkow na podstronach ( malo istotnych ) 1 na domenie glownej PR=2 ( parametry nie za ciekawe stron ), 1 domene z PR=3 , 1 link PR=4 ( parametry gorsze duzooo od mojej strony ) 1 link PR=4 w boxie !! za te linki zaplacilem cos kolo 870 pkt ! Gdzie za domeny glowne place od 60 do 95 pkt !! np zato 95 pkt www.intensys.pl ( upss gosciu pisze czcionka w kolorze tla - to sienazywa dobra weryfikacjia stron !! ) - parametry nich kazdy sobie sam sprawdzi zata strone juz tylko 65 pkt www.xelibri.com.pl pewnie dlatego ze ma PR=3 :placze: - tak apropo pruba zgloszenia oszustwa w systemie tez niedzial cos js sie nawala zdaza sie kazdemu . Ale w sumie mysle jak na poczatek niejest zle zobaczymy co bedzie dalej - wsumie zadowolony jestem . Przeliczylem sobie ze przy takim rozkladzie sil dostane za swoje pkt okolo 250 linkow w tym do 20 linkow na stronach głownych :placze:

5 niestety nic sie niedziej - linki przybywaja na mojej stronie - ale ja nic niedostalem ale jestem zato szczesliwym posiadaczem prawie 4000 pkt - pocholere mi pkt sobie mysle chce linki - no ale dobra aktualizacje i takie tam - moze poslisk czasowy

6 sprawdzam konto niewierze wlasnym ocza sa nowe linki huraaaa dostalem 9 nowych linkow na podstronach !! troche mi cisnienie podskoczylo wiedz zagladam do plikow na serwerze i co widze bardzo ladnie zapisane wszystke moje podstrony w pliczu txt koleiny plik lol ponad 2000 stron ktore sie maja wyswietlac umnie na stronie :) Tego zawiele sobie mysle i co robie pisze na PiO

Wiele razy ktos pisal ze ma tyle linkow a u niego jest kilkarazy wiecej ! Sam sie przekonalem ze to prawda .

Admin Linkme.pl zawsze twierdzi ze dostaje linki na wartosciowych stronach a twoja strona jest mniej wartosciowa niz tam gdzie masz link wiedz sie ciesz z tego co masz

Jedno jest pewne kilka tysiecy linkow u mnie za 300 linkow u kogos to drobna przesada

O drugiej stronie opisze pozniej jak Linkme.pl przejedzie mojego posta i zwyzywa od.... bo niczego lepszego niemoge sie spodziewac

Do wszystkich co uzywaja linkme.pl popatrczie ile macie linkow a ile jest uwas dla mnie matematyka jest jedna 300 nie rowna sie 2000 i wiecej ( pewnie za miesiac bylo by juz kilkanascie tysiecy tego )

A reasumujac system linkorn.pl raczej niema mozliwosci otzrymac mniej linkow u innych niz sie wyswietla uciebie jesli masz strone wartosciowa ale to juz ocenia inni userzy

hehe no co za dupeq

tak ci chodzi po sercu linkme ? wiec dobrze.. analizuj sobie , mam to gdzies..

i nie pieprz glupot ze jest to czysta analiza.. zazdrosc i jeszcze raz zazdrosc..

moze znajde kiedys czas i przetestuje ten twoj idealny system , userzy sami zdecyduja co jest lepsze , nie miej nikogo za polglowka, kazdy sobie sam przeanalizuje.. tak czy inaczej to linkme jest sporo przed wami choc sam nie oczerniam twojego systemu.. moze dla tego ze zupelnie mnie on nie obchodzi.. siedze nad linkme , slucham obiektywnych glosow userow i robie tak zeby bylo dobrze.. jesli jeszcze nie jest idealnie to bedzie..

ale ok, rob testy, testuj linkme.. widac ze nikomu w glowie testowanie czy analizowanie twojego

odpusc sobie koles.. bo robisz posmiewisko z siebie.. na sile chcesz pokazac ze linkme jest gorszy.. hehe.. cos bardzo ci zalezy, moglbys przyjamniej zatrudnic do tego swoich ludzi od czarnej roboty, bo adminowi troche nie przystoi

nara

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

dir-elite: powiem Ci szczerze, że osobiście mam dołączonych troszkę stron (koło 10) i w sumie bez większych nieporozumień. A po ostatnich roszadach z punktami przejrzyj jeszcze raz konto, bo na pewno poszedłeś w górę. Dla mnie jest to system, który robi wielkie wrażenie na tle pozostałych systemów, jeszcze linkorn mi został do testowania, ale na razie linkme nie ma konkurencji w Polsce.

LinkMe.pl: prawdą jest, że wolno troszeczkę reagujecie - chwali się, że staracie sie wszystko posprawdzać osobiście, żeby było cacy, ale podejrzewam, że jesteście już bardzo opłacalnym serwisem i możnaby pomyśleć o zatrudnieniu osoby do weryfikacji i jeszcze do łapania oszustów.

Brad, a czy mozna wrzucajac kod w jednym miejscu (powtarzalnym) zarzadzac wszystkimi podstronami strony?

Oczywiscie, na dniach zostanie wprowadzona nowa funkcja do podgladu strony a mianowicie czas zamieszczenia linku, dzieki ktorej osoby np. sprzedajace link beda wiedziec dokladnie od kiedy jest emitowany, samo jego dodanie, usuniecie czy edycja jest automatycznie wykonywana przez nas system i trwa zaledwie kilka sekund. Wystarczy poswiecic max 5 minut na instalacje systemu a potem mozna juz oszczedzac swoj cenny czas na czynnosciach zwiazanych z zarzadzaniem linkami. Po zakonczeniu testow zapraszam wszystkich do podlaczenia swoich stron a w szczegolnosci zaplecza.

LinkMe.pl ale trzeba niestety przyznac, ze Twoje zachowanie jest bardzo niekulturalne. Na razie linkme.pl jest dla mnie na pierwszym miejscu (jak widac po stopce) ale takim zachowaniem na pewno tracisz potencjalnych userow, których tutaj jest wielu. Powinienes wg mnie troche spasowac, byc bardziej otwarty na dyskusje, nawet jesli jest ona prowadzona z konkurencja. Chodzi o to, ze powinenes uzywac argumentow rzeczowych (jesli inni nie maja racji) a nie rzucac teksty "ja pozycjonuje od...", bo po pierwsze to forum jest wlasnie dla pozycjonerow wiec przechwalanie sie jest troche nie na miejscu, a po drugie kazdy moze sobie napisac "ja pozycjonuje od 1986 r (bodajze wtedy powstal internet...[pewnie sie troche rablanem]). No ale: wiecej RZECZOWEJ dyskusji (kiedy sie nie zgadzasz) i wiecej reakcji, w przypadku dobrych pomyslow, czyli generalnie wiecej pokory i zrozumienia dla innych. To moja rada, a co z nia zrobisz, to juz zalezy od Ciebie...

Witam...

...też jestem fanem LINKME ale popieram opinię Przyjaznego.

Cała ta dyskusja tutaj przybrała nieco żenującą formę, szczególnie pomiędzy właścicielami systemów.

Przyznać jednak muszę że jestem cienki w te klocki i już wielokrotnie próbowałem sie podpiąć pod rózne systemy i jak do tej pory udało mi się to wyłącznie z LINKME. Od trzech dni walczę z LINKORNEM, WEBMACHINE i LINKISEO ale nadal nie dołączyłem do ich użytkowników, bo albo miałem problem z rejestracją, potem z instalacją, a nawet jak zainstalowałem to

Nie odnaleziono pliku instalacyjnego. Sprawdź czy wgrałeś na serwer wszystkie pliki instalacyjne, i czy znajdują się one w katalogu głównym
i nadal jestem w lesie ;) dla tych systemów.

Jedyny przyjazny i mało absorbujący (mało pracochłonny) system to : LINKME, a przy tym bardzo, ale to bardzo skuteczny. Nie ma dla mnie bardziej skutecznego choćby z powodu niedostępności innych systemów, dla przeciętniaków. A z pewnością przeciętniaków w necie jest najwięcej. I to jest jak sądzę największy powód powodzenia LINKME, ale nie tylko.

Jeśli mógłbym jeszcze cokolwiek dodać to rada dla LinkMe.pl. Wróć na Swoje forum i poodpowiadaj i popodpowiadaj trochę więcej, tym mniej kumatym, a zapewniam Cię, że wszystkim konkurentom szczeny opadną kiedy LINKME bedzie podbijał nie tylko Polski internet.

Co do innych systemów: chętnie bym do nich przystapił ale są , jak twierdze nie do zdobycia, dla tych którzy sobie nie poradzą choćby z blokadą zdalnych połączeń na hostingach itp.

Ot co Panowie...

...łatwa instalacja, skuteczność i dopracowanie szczegółów jest podstawą sukcesu LINKME IMHO.

Oczywiście LINKME ma pewnie jeszcze wiele szczegółów do poprawienia, (jak wszyscy) ale tylko LINKME poprawia skutecznie. (i pewnie dlatego tak żmudnie) Ale są efekty.

Gdyby jeszcze admin LINKME zmienił nieco ton swoich wypowiedzi (choć już widzę ogromny postęp w tym względzie i spodziewam się dalszego bo z pewnością odniesiony sukces Mu w tym pomoże, a i odpoczynek by się przydał zapewne :) )

Trzymam kciuki za LINKME i przepraszam wszystkich których krytykuję w tej liczbie takze i LinkMe.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności