Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyzbym byla jedyna kobieta na tym forum? B):D

Jest jeszcze jedna, ale cholernie wredna ;)

Tylko dwie Panie ???

No to się tanio wykpię dwoma tylko różami na Powitanie ... :) :)

Cos mi się wydaje ze kiedyś była jeszcze jedna, ale jakoś mi nie utkwiła w pamieci.

Ale jakby jeszcze była to na wszelki wypadek dla Niej też : :)

a teraz prośba do Michała może zrobić subforum poświęcone systemom wymiany z wyrqżnym zastrzeżeniem , że forum nie popiera żadnego z nich ??

Krzysiu, masz zupełną rację :D

Dział o systemach jest tutaj.

No i tak dla podkreślenia tego co już wiadomo.

Forum PiO nie jest powiązane z żadnym systemem wymiany linków i żadnego nie promuje.

Dzięki Edytko (z całym szacunkiem)...

... :gafa: no to narozrabiałem że się pewnie wszyscy userzy za mnie zarumienili.

No nie wiem jak mogłem zapomnieć, moze tylko dziwaczność Jej ksywki mnie usprawiedliwi choć z ta dziwacznością pewnie znów doładowałem do pieca... :)

a teraz prośba do Michała może zrobić subforum poświęcone systemom wymiany z wyraźnym zastrzeżeniem , że forum nie popiera żadnego z nich

A to coś nowego... bo jeszcze niedawno na tym forum twierdziłem że systemy są bee (bo są w stanie wyciągnąć na top nawet bezwartościowe strony) a wszyscy (no prawie) mnie równo zjechali.

Przy okazji dodam że nadal nie zmieniłem zdania, :) ale używam już systemów ;)

A to coś nowego... bo jeszcze niedawno na tym forum twierdziłem że systemy są bee (bo są w stanie wyciągnąć na top nawet bezwartościowe strony) a wszyscy (no prawie) mnie równo zjechali.

A co ma piernik do wiatraka? :)

Sorki Adminie...

...nie chciałem niczego złego przemycić, ale widzę pewną drobną różnicę pomiedzy Twoim

Forum PiO nie jest powiązane z żadnym systemem wymiany linków i żadnego nie promuje
a Beerbanta
że forum nie popiera żadnego z nich

Ja bym się jednak ośmielił stwierdzić, że forum PiO w pewnym stopniu popiera i promuje systemy linkujace aczkolwiek rzeczywiście żadnego nie faworyzuje.

Wątek ma już 14 podstron z czego połowa to obrzucanie się błotem. Tylko pytanie czy komuś to w jakikolwiek sposób pomoże?

Moja propozycja jest taka, jeśli oczywiście admini systemów mają na to ochotę, aby każdy właściciel konkretnego systemu przedstawił jego beznamiętny opis.

Zasade działania, system punktacji itp. Każdy już natomiast sam sobie wybierze co mu się bardziej podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności