Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

popieram sir nimek

niech kazdy zrobi swoj temat z opisem jego działania i wtedy kazdy bedzie mogl wybrac to co mu najbardziej odpowiada i z takiego systemu korzystac

sq- a każdy system ma przeciez jeden cel - no nie wiem czy wszystkie mają ten sam cel

jeden moze miec za zadanie promowanie wszystkich stron ktore sa w systemie

drugi promowanie tylko swoich stron poprzez strony uzytkownikow

trzeci zarabianie na stronach uzytkowników

czwarty admin chce sie wykazac iż potrafi coś zrobić i mu się udało

a moze jeszcze jakis

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z tego co wiem w niektorych systemach jest to juz normą wiec mysle ze zrobia to wszyscy abysmy my uzytkownicy mogli wybrac to co chcemy i żebyśmy wybrali to co będzie nam najlepiej odpowiadać w zalezności od stron które chcemy do systemów wrzucić.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Przedmiotem aukcji jest usługa polegająca na pomocy w uruchomieniu

systemu w Twoim serwisie.

Hmm to coś dla mnie! Szukam właśnie sposobu jak uruchomić ten system w serwisie, w którym na stronie głownej nie bąda wyświetlane linki? :D

Tylko nic nie pisze o gwarancji wykonania usługi. Co w przypadku gdy jego pomoc nie przyniesie efektu? Zwrot pieniedzy? negatyw?

.

He, HE, He...

...a to się admin LINKME musiał ubawić jak zobaczył że nawet takie doborowe towarzystwo jak userzy PiO dali się nabrać na Jego gierkę. (której zresztą nie rozumię)

Chciałbym zauważyć że domenka www.linkme.com.pl przekierowuje na www.linkme.pl

Chciałbym zauważyć że domenka www.linkme.com.pl przekierowuje na www.linkme.pl

Nie tylko - przekierowywuje na REF'a !!

Takie skr%$#@% powinno byc zabronione. Tzn nie samo uzywanie w ten sposob domeny - ale sprzedaz "pomocy"... nie dosc ze koles zarabia punkty na PP to jeszcze chce brac kase (i to jaka SIC!) za cos, co jest darmowe. Nie wiem czy ten narod jest w stanie mnie czyms jeszcze zaskoczyc...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

arek_inc dzieki za rozwiecie, wlasnie o tym napisalem ze typ bierze kase za instalacje + refa + jak ktos jest zielony to pewnie i obsluguje konto linkujac cos swojego.

patent jest juz dosc znany, szczegolnie przy PP allegro, duzo jest stron pseudo informacyjnych/rejestracyjnych wysoko pozycjonowanych na Allegro, ba nawet w AdWordsach, aby zdobyc prowizje z nowych allegrowiczy. i tak jak pozycjonowanie na hasla produktowe jest normalne w PP, to pozycjowanie na nazwe firmy to lekkie przegiecie..

Nie tylko - przekierowywuje na REF'a !!

:) No i muszę pogratulowac pomysłowości...

...ale to jednocześnie dowodzi jak cenny jest dla tego pomysłowego "Dobromira", udział w LINKME Wydał kasę na domenę, (ok 50zł rejestracja w promocji) potem zapłacił prowizję dla Allegro a i tak spodziewa się (z resztą słusznie), że wyjdzie na swoje.

Czy znacie inny system do którego ktoś ma aż takie zaufanie???

Czy znacie inny system do którego ktoś ma aż takie zaufanie???

Ja bym raczej powiedzial ze to zaufanie to inaczej 20% punktow nowego usera... bo to chyba najwiecej z PP systemow o ile sie nie myle.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności