Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"puste pkt" oczywiscie ze sa i beda w kazdym systemie ! - popatrz na polske w latach przezd 90 rokiem kiedy pieniadz mial taka a nie inna wartosc tylko "zieolony" sie liczyl. Jesli masz system gdzie niema powiedziane co i jak dokladnie to pustych pkt moze byc miliony i sie nawet nie zorientujesz. Patzr dalej jesli wezmiemy linkme na przyklad bo teraz glownie o tym mowimy jesli dostajesz 500 linkow a u ciebie jest 2000 - 3000 linkow to ... Jak sie przypatrzysz ze za najwiekszego sieta placisz kilka pkt a sam dostajesz 1 pkt za lepsza strone to .... Teraz admin moze sobie wziasc ta ruznice dla siebie a jak mu malo to zmienia jeden wspolczynnik i ma wiecej miejsc i "puste" pkt maja wtedy pokrycie.

25% daje linkorn za nowego usera z pp

ale pomysl godny uwagi kupic domenke no niem czy nie jest wolna: linkorn.com.pl czy linkor.com.pl i promowac pomoc przy instalacji i jeszcze punkty z pp zarabiac

ciekawo kto to taki pomyslowy i czy czasami nie czyta teraz moich słów

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

ciekawo kto to taki pomyslowy i czy czasami nie czyta teraz moich słów

Jest nim uzytkownik tego forum ;)

tez mi sie tak obilo o oczy

PS. Brad, kiedy beda tak orientacyjnie te zmiany w webmachine?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

ja może powiem nie o jakichś charakteresytykach tylko o skuteczności

do systemu - https://www.livelink.pl/ dodałem moja strone (taką jak nick:)) z anchorem "kredyt bez bik" nie mam nigdzie tego textu na stronie ani nie dodawałem nigdzie indziej(do katalogów, z zaplecza, z wymiany, z kupna itp) linka z tym anchorem

po około 2 tygodniach strona jest na 6 miejscu (zaraz za nawigatorem:))

trudności (a raczej łatwosc tego hasła) może obrazowac to: "Wyniki 1 - 10 spośród około 55,500 dla zapytania kredyt bez bik."

interpretacje i skutecznośc oceńcie sami...

[edit]

aha jeszcze musze dodac: "Link znajduje się na 92 podstronach - 68 domen!"

1 link kosztuje 4 punkty(tak mi wyszł zobliczeń)

za katalog z pr-0 i site ponad 3000 dostałem 600pkt

oj to ciekawe ile dostaje strona ktora ma PR5 (katalog) i 50k zaindeksowanych.. pewnei tyle moze dostac linkow ze zapelni pól systemu.. hmm..

co do frazy.. sprawdz trudniejsząi przedstaw efekty bo prawde mowiac haslo ktore podales nie ma praktycznie zadnej konkurencji.. sprawdz fraze dla 2-6mln i wtedy mozna cos konkretnego poweidziec..

w linkme tez wiele bylo przykladow szybkiego wybicia sie.. tzn nawet po 4-8 dniach pod ciezszymi frazami.. sam bylem zaskoczony..

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

PS. Brad, kiedy beda tak orientacyjnie te zmiany w webmachine?

Za 1-2 tygodnie, aktualnie pracujemy na innymi bardzo przydatnymi i nowoczesnymi funkcjami.

Mozesz zdradzic tajemnice co to za funkcje beda?? Tak sie przygladam webmachine i calkiem dobrze zaczyna to wygladac.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Mozesz zdradzic tajemnice co to za funkcje beda?? Tak sie przygladam webmachine i calkiem dobrze zaczyna to wygladac.

Nie wiem jak Brad dokladnie to rozwiaze, ale ma byc mozliwosc wymieniania sie linkami pomiedzy podstronami, na ktorych jest juz kod (tzn nie jeden link na wszsystkich podstronach, a jeden na pojedynczej - to wziete z systemow linkow).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Tak jak adek napisał będzie można tak dodac stronę i samemu określic podstrony na których mają zostac wyemitowane linki lub bedzie mógł to zrobic użytkownik proponujący wymiane, będzie też wyszukiwarka tematyczna... ktoś np. będzie szukał podstron z "monitory lcd", te poszukiwanie ograniczy sie do wpisania warunku w szukajce :P - to rozwiazanie jest dla pozycjonerów, ktorzy nie boja sie poswiecic kilku godzin dziennie SEO :good: ale napewno efekty jeśli uda sie zwerbowac do systemu odpowiednią liczbę stron bedą rewelacyjne.

Kolejną możliwością bedzie automatyczne rozmieszczenie linków na określonej przez nas liczbie podstron. Użytkownik będzie mógł wstawic swoje linki na np. 100 losowo wybranych podstronach. Jeśli np. dana strona ma 1000 podstron a wymiana będzie dotyczyc tylko 500 podstron to użytkownik będzie mógł wstawic na tej stronie nawet 500 różnych linków na 1 podstronie. Jeśli zaś wymiana będzie dotyczyc 2 linków na wszystkich podstronach to możemy wstawic max 2000 różnych linków na 1 podstronie, 2 linki na wszystkich, 4 na 500 podstronach itp.

Dla naszych użytkowników przygotowaliśmy jeszcze wiele innych bardzo przydatnych funkcji, ale narazie nie będe o nich publicznie pisał na forum bo i wiem, że konkurencja nie spi a nie chce żeby sobie je przywłaszczyła :D

BRAD powiem tylko jedno

POWODZENIA ! SZCZERZE CI ZYCZE :P

zbierz 1000 domen , bedziesz wiedział o czy mowie

TEORIA I PRAKTYKA TO ZUPELNIE CO INNEGO :good:

pozdrawiam

Największy darmowy system promocji serwisów. Najbardziej zaawansowany w Polsce.

Wysoka skuteczność, rejestracja w 2 minuty.

All in One ---> Manual

234x60.gif or 234x60.gif

BRAD założenia piekne ale czy do zrealizowania do zobaczymy

w sumie czy komus bedzie sie chcialo spedzac godziny nad analizowaniem gdzie ma byc link

niektorym napewno ak ale wiekszosc osob korzysta z systemow z uwagi na ich prostote i fakt iz automat za nich podnosi ich strone do gory i tylko sprawdzaja ile maja punktów, nie musza sie wymieniac.

Są jednak tacy które twoje rozwiązanie przyjmą z otwratymi ramionami, ale od oklasków i szampana musimy powstrzymać sie do czasu aż wszytsko bedzie zaprezentowane.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności