Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

POWODZENIA ! SZCZERZE CI ZYCZE wykrzyknik.gif

zbierz 1000 domen , bedziesz wiedział o czy mowie

Narazie bez reklamy do testów przystąpiło prawie 130 stron :D no ale dzieki, napewno sie przyda.

w sumie czy komus bedzie sie chcialo spedzac godziny nad analizowaniem gdzie ma byc link

Dlatego też wprowadzimy automatyczne rozmieszczenie na wiecej niz jednej podstronie lub wszystkich tak jak jest teraz, tamta funkcja to tylko dodatek rozszerzający funkcjonalnośc systemu. Jak to ktoś kiedyś powiedział "na sukces trzeba zapracowac", wiec napewno będą tacy, którzy dalej będą myślec, że automaty wszystko za nich zrobią, a WebMachine.pl jest stworzony dla całej reszty. Jak to kiedyś ktoś powiedział "nie każdy może byc w TOP10" ;)

Ponieważ mam mase pomysłów testy się troche przedłużą - nie chce, żeby zmiana plików instalacyjnych była częstym zjawiskiem. Jak już kiedyś powiedziałem WebMachine.pl ma byc systemem optymalnym, od samego początku jego tworzenia przyjeliśmy tą strategie dlatego jest w 100% darmowy i nie ma programu PP. Liczę na docenienie tego i pomoc wszystkich jego użytkowników w promocji. Dzięki wspólnemu wysiłkowi może uda się stworzyc najlepsze narzędzie promocji nie tylko w Polsce. Przedwczoraj pod system został zakupiony serwer dedykowany, więc mam nadzieje, że awarie będą rzadkością. Gdy tylko uda się nam zrealizowac kolejne etapy prac [aktualnie mamy niecałe 7% całości projektu a cały czas dochodzą nowe pomysły] będziemy na bierząco informowac o tym użytkowników PiO. Zachęcam również do testów i opini, najlepiej w temacie poświeconemu WebMachine.pl.

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności