Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

W wiekszości systemów mozesz pozycjonować stronę nie należącą do systemu.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Miałem przez jakiś czas linkujpro - do bani, wróciłem do linkuj.pl - jest ok.

Według mnie to całe gadanie o wyższości linków stałych nad rotacyjnymi to kompletna bzdura (przynajmniej teraz, gdy google ma problemy z indeksowaniem).

Linkora używałem ok. 1 roku - jest łatwy do oszukania i dlatego mniej skuteczny, ale działało.

przetestowałem już chyba wszytskie systemy polskie. Linkujpro słabe,linkuj.pl jeszcze słabsze. Livelink nawet,nawet. Najmocniejszy linkor ale niestety mamy te viagry. No i troche się boje systemu linków rotracyjnych ale chyba przerzuce większość zaplecze do linkora. Niestety linkor gryzie się z linkujpro;linkuj.pl

• 1 miesiąc temu...

hmm tez zauważyłem, ciekawe gdzie umieszczają linki, jeśli na stronach partnerskich tak jak pisza, to ciekawe czy Twoje linki później nie wylecą jeśli przestaniesz płacić im miesięcznie. No i będziesz wtedy w punkcie wyjścia.

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

Dobra ja wam polecam system z mojej stopki :) . Linkor ma rotacje, ten ma linki stałe inne na każdej podstronie, możliwość ustawienia dziennego przyrostu.

W sumie funkcjonalność zbliżona do lv, ale sytem dobry bo polski.

LinkMe jest chyba obecnie najlepszym polskim systemem - cały czas sie rozwija, rozbudowany panel zarządzania stronami i linkami, bardzo dobry program partnerski (20% punktów poleconego usera), porządna moderacja (i przy okazji szybka) - jak tylko jeszcze będzie więcej stron to to będzie wg mnie jeden z najlepszych systemów jakie kiedykolwiek widziałem.

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

ja przedstawie moje statystyki z linkujpro

linków dostałem 71 co kosztuje mnie 39pkt (za katalog z pr-0 dostałem ponad 40pkt za katalog z pr-4 171pkt)

i teraz to co dostałem w zamian:)

pr-0 62

pr-1 3

pr-2 5

pr-3 1

moja ocena - dobre jeśli mamy strona której nieżal nam zaśmiecac:) a pare linków zawsze dostaniemy... ale faktycznie dużo nic nie wartych śmieci...

i teraz to co dostałem w zamian:)

pr-0 62

pr-1 3

pr-2 5

pr-3 1

za katalog z PR4 strasznie mało dostałes punktów. Wydaje mi się że albo masz mało podstron zaindeksowanych co chyba jest nieprawdą bo to w końcu katalog lub dodałes katalog do systemu niedawno. Linkujpro bardzo powoli nalicza punkty względem zaindeksowanych stron

Co do tego co dostałes ....to chyba muszą Cię lubić ja jeszcze nie trafiłem w linkujpro na PR5 , w linkuj.pl owszem zdarzaja się ;)

pozdrawiam

nie dostałem pr-5 źle chyba spojżałes:)

dostałem:

62 linki na pr-0

3 na pr-1

5 na pr-2

i 1 na pr-3

a strone dodałem 3 dni temu więc może to dlatego tak mało:)

fakt , sory, jest 14 a ja już oczy wypatrzyłem :P W linkujpro na ok 20 tys wykorzystanych punktów trafiłem 2 razy PR4 ;) Jest cała masa linków na niezaindeksowanych stronach. Z systemów -linkujpro oceniam najniżej względem powera, aczkolwiek funkcjonalność jest czytelna i dopracowana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności