Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

Zgredu a mnie się livelink zupełnie niepodoba bo strasznie obniżają ilość pkt za ilość wychodzących zupelnie nie rozumiem na jakiej podstawie?

Sytuacja jest na tyle chora że dodasz sobie 4 wide links i możesz dosatać polowę mniej pkt - chore!

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sytuacja jest na tyle chora że dodasz sobie 4 wide links i możesz dosatać polowę mniej pkt - chore!

Naprawde?! Nooo widze ze w koncu ktos pomyslal! Juz lece sie tam zapisac.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Dla mnie jest to zupełnie oczywiste i zrozumiałe, że za linki zewnętrzne jest mniej punktów. Przecież moc linków na danej podstronie właśnie zależy od ich ilości. W inny przypadku można włączyć kilka systemów i nieć z każdego max. ilość punktów - w/g mnie to jest właśnie chore.

Ruszył właśnie nowy system - ulepszona kontynuacja ORN'A. Możemy np. wybierać na jakich stronach chcemy link. linkORN.pl.. Wejście z mojego refu, Was nic nie kosztuje, ale oczywiście możecie wejść bez..

ps. :)

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Ruszył właśnie nowy system - ulepszona kontynuacja ORN'A. Możemy np. wybierać na jakich stronach chcemy link. linkORN.pl.

ps. :)

czy jestes zwiazany z tym systemem? powiem szczerze, ze nie chce mi sie juz testowac 100 systemu, mam powoli ich dosyc. czy moglbys napisac o nim cos wiecej?

PS. linkme chyba umarl smiercia naturalna - nikt sie nie odzywa / nie akceptuje stron od kilku dni, a domen systemie ciagle ubywa... moze admin wyjechal na wakacje, no ale moglby napisac o tym na forum...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

moje strony w LinkME dzis zostały zatwierdzone, z tego co pisal admin linkme to byl jakis wyjazd kilkudniowy, ale juz jest ok

a co do LiveLINK - powiem jedno : tworzony przez dzieci i dla dzieci..

ehh dziura na dziurze, i niebezppieczny skrypt :) nie polecam

co do nowej wersji ORNa jeszcze nie testowalem ale nie omieszkam

Max

=====

Poznań

Wypozycjonuj Swoją stronę

Fakt w linkme był jakiś przestój, ale teraz jest ok i serdecznie mogę polecić (link w stopce :) ).

O livelinku się już wyopowiadał nie będę zdanie mam podobne co maxxx.

Z przykrością muszę powiedzieć że ORNa też nie polecam. Jest na razie w fazie testów i póki co mam z nim przykre doświadczenia :)

Fakt w linkme był jakiś przestój, ale teraz jest ok i serdecznie mogę polecić (link w stopce :D ).

Prosze cie, daruj juz sobie. To staje sie potwornie irytujace! Popros admina niech da ci taka czcionke, ze zasnolisz pol obrazu i wykup sobie bilboard w centrum warszawy, ale prosze cie, daj juz spokoj, bo odechciewa sie mi (i wielu innym userom) czytac to forum...

Yavaho wiem, że w linkme możesz zainstalować system na tylu podstronach na ilu masz ochotę więc bez strony głównej też pewnie Cię przyjmą.
Mylisz sie. W LinkMe piorytetową sprawą jest właśnie głowna strona. I z tegu powodu chyba zrezygnuje z tego systemu.

ps Mam wcześniejszy referer od Ciebie B)

.

Yavaho wiem, że w linkme możesz zainstalować system na tylu podstronach na ilu masz ochotę więc bez strony głównej też pewnie Cię przyjmą.
Mylisz sie. W LinkMe piorytetową sprawą jest właśnie głowna strona. I z tegu powodu chyba zrezygnuje z tego systemu.

ps Mam wcześniejszy referer od Ciebie B)

Potestuj i powiedz co o TYM myslisz??

Jak do tej pory same negaty ale cos sie zmienilo i sam jestem ciekawy opinii osob ktore moga ocenic system obiektywnie bez uprzedzen.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

sir nimek - LinkORN.pl jest bardzo bardzo inny od swojego brata ORN.pl i wsumie nie maja wiel wspolnego. Kilka mechanizmow zostalo przeniesionych ale zapewne nie czytales nic na forum wiedz jestes w nietemacie. Co do tego ze LinkORN jest w fazie beta tez na forum mozesz poczytac ze jest to beta dla calego systemu ale system sklada sie z 5 podsystemow z czego 2 sa w 100 % skonczone i niema z nimi problemow. Oczywiscie trwaja prace caly czas ale milo by bylo zanim ocenisz czy polecasz czy nie jak bys przetestowal i poczytal na forum co i jak a nakoniec powiedzial tu czy tam swoje zdanie . Jak sam zauwazyles wersja beta daje im mozliwosc poprawienie i dodania tego czy owego jesli nie przetestujesz i sie nie wypowiesz na podstawie doswiadczen nikt na tym nie skozysta :yahoo: A moze tym razem sie poprawili i znaidziesz to czego szukasz ? B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności