Skocz do zawartości

Polskie systemy wymiany linkow

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

dir-elite jak Ty sie poprawisz i orn II bedzie naprawde dobry i mi sie spodoba to gwarantuje Ci że polecę go paru userom. Tylko czy Ty się poprawisz?

Ja już w to nie wierzę :)

arek_inc OK może Ciebie podirytowałem - przepraszam :D ale wiesz mi drugiego tak dobrego polskiego systemu nie widzialem (jeśli chodzi o linki stałe)

Był livelink ale na początku były to tylko wide links więc lipa a później zbyt wielka waga przykladali i przykladaja do ilosci wychodzacych.

Jeśli Ty możesz mi coś lepszego od linkme w PL polecić to zapraszam na PW.

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli Ty możesz mi coś lepszego od linkme w PL polecić to zapraszam na PW.

To nie zalezy ode mnie, ale jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, to we wrzesniu zaprezentuje ci cos, czego swiat jeszcze nie widzial :D No a tak na serio, to mysle ze moze powstac cos naprawde fajngo...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

arek_inc - stwierdziles "Testowalem, testuje. Jak na razie linkorn to wielka kupa" OK - ale rodzi sie pytanie dlaczego ? Czy mozesz rozwinac mysl tak aby osoby odpowiedzialne za pisanie skryptu mogly zareagowac i poprawic owe bledy czy cokolwiek innego ?

Hmm jestes w systemie od 2006-07-29 i po 2 dniach piszesz ze jest do xxxx - czy to niedrobna przesada ?

sir nimek - znasz takie zapewne powiedzenie " tylko krowa nie zmienia zdania i przez cale zycie wpie....a trawe" mysle ze ludzie sa inni niz owe krowy :D Jesli nie sprawdzisz to sie nie dowiesz prawdy. W zyciu kazdego nadchodzi czas refleksi i zastanowienia . Pomysl o tym .

arek_inc - stwierdziles "Testowalem, testuje. Jak na razie linkorn to wielka kupa" OK - ale rodzi sie pytanie dlaczego ? Czy mozesz rozwinac mysl tak aby osoby odpowiedzialne za pisanie skryptu mogly zareagowac i poprawic owe bledy czy cokolwiek innego ?

Dlaczego? Maaaasa - moze subiektywnych - bugow, jak np. narzucenie wygladow linkow (te div'y). Nie czaje po co kombinacja z punktami przy odwiedzinach robtow, przeciez to sie da tak latwo oszukac. Itd, itp.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

arek_inc - div-y sa dla waszej wygody. Mozna dostosowac wyglad linkow tak jak sie chce zeby idealnie pasowaly do strony. Mowisz ze kombinacja z botami i da sie oszukiwac - prosze cie udowodni bo wiem ze nie oszukasz systemu ze jestes botem !

Reasumujac :

Wyglad jest w pelni konfigurowalny, a oszukac wcale nie jest latwo

PS II:

Nawet najlepsze nazedzie w nieodpowiednich rekach to straszne dziadostwo. Poczytaj troche na forum puki niema jeszcze FAQ a moze zrozumiesz co i jak do czego sluzy. Narazie to wydaje mi sie ze podchodzisz do tego tematu na NIE i starasz sie znalesc cokolwiek tak jak konfiguracja wygladu :D

zmień OVH ... albo zapytaj n aich forum o "remedy" - tak łatwo się poddajesz :blush:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

... ale teraz jest ok i serdecznie mogę polecić (link w stopce :D ).

Cóż wierzę że polecasz LinkMe.pl w dobrej wierze!

Ja napiszę teraz dlaczego właśnie rezygnuję z tego systemu po kilku dniach prób.

1. Lichwiarski system rozliczania punktów.

Prawdziwy przykład:

Testowany był katalog stron z GPR=4 na głównej stronie, (ponad 70 tys. site w Google - to nie ma wpływu na punktację), "zaliczonych" podstron z linkami systemu (po 5 linków na stronie) 1742 co dało w sumie 4994 punkty, całkiem nieźle jak na początek? ;)

Czyli dałem 8710 linków i dostałem 4994 punkty, czyli średnio dostałem 0,58 punkta za link.

Otrzymałem 29 linków za które policzono mi 1190 punktów!!! Średnio zapłaciłem 41 punktów za link!

Czysta lichwa! Przeliczcie u siebie :)

Patent polega na tym, że sprzedając linki system liczy 90 pkt lub 20 pkt za link nie wnikając (poza home/sub page), natomiast kupując ode mnie wylicza różne "zniżki" itp. Gdyby system był "symetryczny" i naliczał "opłaty" w obie strony tak samo, potem naliczałby sobie zysk, nawet 100% to byłoby to "uczciwe", a tak to jest to robienie w konia i tyle :)

Ale to nie koniec:

2. Uważne spojrzenie na linki, pokazuje, że tylko linki na podstronach (te za 20pkt) zostały umieszczone prawidłowo, natomiast te na stronach głównych(za 90pkt) mają wady w postaci, albo braku anchora i opisu, albo są "ukryte" w divie, a w jednym przypadku w ogóle nie ma!. Wysłane raporty nie doczekały się reakcji po prawie 2 dniach. No to ja dziękuję, choć w 70% to brak prawidłowych linków jest związany z jakimś babolem technicznym a nie ze złą wolą, ale co mnie to?

3. System zachęca do wystawiania zbyt wielkiej liczby linków (5, 10, 15), są tacy co łączą LinMe z Linkorem i pochodnymi, co daje w efekcie link na stronie kilkudziesięcioma innymi linkami wychodzącymi, prawdziwa tragedia bo tam nawet tekstu nie ma :(

No i tyle, zachęcam korzystających z sytemu do przeliczenia co dostają i za ile. A do twórców systemów apeluję o zmniejszenie apetytu na linki, popatrzcie się na zachodnie systemy (choć też się trafiają wredne) - taki mój ulubiony backlinks.com zabiera tylko niecałe 8,5% linków dla siebie! (jeden z dwunastu).

A i jeszcze jedno, nie porównuję LinkMe z innymi polskimi systemami, bo te inne to .... nie są na razie warte mojej pisaniny :(, również w tym momencie skuteczności też nie oceniam - LinkMe.pl wyglądał bardzo, ale to bardzo zachęcająco na pierwszy rzut oka, ale powyższe zarzuty wykluczają mój dalszy udział.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

A ja nie mogę się dziś zalogować, przypomnienie hasła twierdzi, że mnie nie ma. Forum nie działa. Żarty jakieś... Miałem czterech poleconych użytkowników:/

Mam teraz to samo ;)

Hasło napewno jest dobre bo mam z autouzupełniania i wcześniej działało, a przypomnienie też mi pokazuje, że mnie nie ma.

Miałem 4 lub 5 poleconych. :D

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Czyli dałem 8710 linków ... Otrzymałem 29 linków ... Czysta lichwa! Przeliczcie u siebie :D
Też zachęcam innych aby to sobie porównali. Dojdziecie do wniosku że Wasza strona jest mało wartościowa a Wasze linki wyświetlane są na stronach o tysiąc razy więcej wartościowych. Tylko że będziecie mieli mały problem bo samemu trzeba sobie policzyć ile linków wyświetla się na Waszej stronie, bo tego nigdzie nie podają.

Twierdzą też że wszystkie strony dokładnie przeliczane są na punkty, a więc nie powinno sprawiać problemów gdy do systemu nie włączymy wszystkich podstron z całego serwisu (mniej dostaniemy punków). Ale niestety dla adminów bardzo ważną sprawą (jak nie najważniejszą!) jest czy do systemu włączamy również stronę główną.

.

A ja nie mogę się dziś zalogować, przypomnienie hasła twierdzi, że mnie nie ma. Forum nie działa. Żarty jakieś... Miałem czterech poleconych użytkowników:/

ja tez sie wystraszylem bo refow mam troche wiecej, ale po sprawdzeniu stron na ktorych byly moje linki- sa tam one nadal, wiec to widocznie po prostu problemy techniczne... miejmy nadzieje :D

P.S. Sir_nimek - przystopuj, bo mnie tez wk.. takie "spamowanie", polecasz system- zgoda, ale polecaj system a nie swego refa.

WI777 BZDURY PISZESZ

dawno takich pierdól nie czytalem.. poczytaj sobie na forum linkme, ale Ty wolisz nie czytac i wyciagac jakies dziwne wnioski..

dostajesz o wiele wiecej niz widzisz.. to co widzisz to linki gwarantowane.. a dostajesz jeszcze całą mase linkow na podstronach.. bzdurne wyliczenia pokazales..

pozatym KTO CI KAZAL WRZUCAC NA WSZYSTKIE PODSTRONY ?

czy ty naprawde myslisz ze masz tak wartosciowy serwis ? i ze linki u ciebie sa lepsze od linkow ktore w zamian dostaniesz w 20 domenach (np 20 domen x 500 podstron kazda, bo obecnie tak to wyglada - pomimo tego ze widzisz tylko te 29 linkow gwarantowanych, za ktore placisz, bo reszte masz za free..).. zreszta poczytaj forum bo widze ze masz braki

jedyne w czym masz racje to ze byl problem z anchorami.. a to prosto wytlumaczyc.. (bo zapene nie czytales na forum).. zbieraja ogromną ilosc danych i analizują je.. i pojawil sie jakis maly problem z optymalizacja, co nie zmienia faktu ze co chwile strony sa sprawdzane a ewentualne bledy (np. brak anchoru) zostaje nadpisany..

wiem co mowie poniewaz poznałem kolesia z linkme , mam tam 5 swoich stron i jestem mniej wiecej na bierząco z informacjami, CZYTAM FORUM LINKME

Apetyt na linki ? KOLEJNE BZDURY

kolejny koles ktory chce gnoic.. nie wiem czy zazdroscisz im systemu czy co ?

za tydzien bedzie aktualizacja systemu i zobaczysz ile poprawek wejdzie.. swoją drogą osobiscie nie spodkalem tak dopieszczonego systemu

hehe

jest to jedyny uczciwy system a tak go zgnoiles.. jak gdyby wrzucali tam mase swoich linkow

mam konto rowniez w livelink linkor i linkujpro tam masz z 30% linkow wlascicieli.. w kolko leki i kasyna..

zreszta zeby sprostac twoim wymaganiom trzeba by stworzyc system pokroju google , jesli nie lepszy

wyslij link do tego posta adminowi linkme , pewnie sie ucieszy... hehe

Max

=====

Poznań

Wypozycjonuj Swoją stronę

WI777, masz racje co do tych kiepskich linkow. Natomiast admin faktycznie tlumaczy to roznymi sprawami i dal mi zapewnienie na forum, ze bedzie zmienial naliczanie punktow. Dlatego ja jeszcze nie usuwam swoich stron - poczekam jeszcze kilka dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności