Skocz do zawartości

szukam osób które zostały poszkodowane

tomus933

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

udało mi się namierzyć gościa ,który depozycjonuje całe serpy poprzez takie linki:

hxxp://valhalla-gaming.org/Forum/showthread.php?tid=108655&pid=126462#pid126462

jeżeli należysz do grona szczęśliwców podlinkowanych przez tego typa i straciłeś dochody napisz do mnie na PW. Planuję pozew zbiorowy aby to była nauczka dla innych inteligentów.

P.S

Mogę udowodnić przed sądem że te linki zaszkodziły i strona spadła w wyniku ich dodania.

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  W dniu 15.12.2013 o 13:42, tomus933 napisał(a):

Mogę udowodnić przed sądem że te linki zaszkodziły i strona spadła w wyniku ich dodania.

:hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W dniu 15.12.2013 o 15:28, 5corpio napisał(a):
  Cytat
udało mi się namierzyć gościa ,który depozycjonuje całe serpy poprzez takie linki
Swoją drogą skąd wiesz, że on depozycjonuje a nie firmy z tych linków nie zleciły takiego dopalenia strony?

a stąd ja wiem, że na takich linkowiskach pojawiły się 2 grudnia 2013 linki do mojej jednej strony na anchory, na które NIGDY nie była strona pozycjonowana, poza tym nie jest ona linkowana od ok. 1,5 roku, bo ma filtr :))))))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

P.S

No tutaj Cie kolego poniosło ( : tak czy siak powodzenia w ściaganiu a ost. coś więcej takich akcji. Teraz trzeba walczytć z algo i jeszcze "kolegami" z branży :/ szkoda

P.S

Kogo bierzesz na świadka, Brina czy Page'a? :hahaha:

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

buhahahaha

Detektyw z Ciebie jak z koziej d... trąbka. Zamiast pisać posty typu

jeżeli należysz do grona szczęśliwców podlinkowanych przez tego typa i straciłeś dochody napisz do mnie na PW. Planuję pozew zbiorowy aby to była nauczka dla innych inteligentów.

zobacz do których stron prowadzą linki i skontaktuj się z włąścicielami stron. Myslisz że każdy jest zarejestrowany na PIO ??

Przygotujcie duuużą kasę - śledztwo będzie drogie i czasochłonne. Jak się zmieni algo i podczas śledztwa wskoczycie w topy to pewnie ktoś was oskarży o niewywiązanie się z umowy słownej na "pozycjonowanie" :)

Witam,

udało mi się namierzyć gościa ,który depozycjonuje całe serpy poprzez takie linki:

hxxp://valhalla-gaming.org/Forum/showthread.php?tid=108655&pid=126462#pid126462

P.S

:hahaha:

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

Kolega Tomuś :

Masz jakieś sensowne wytłumaczenie dla sądu w jaki sposób znalazłeś się w topach? Chyba nie wpływałeś na wyniki wyszukiwarki ?? :D:D . Jeśli tak - to może właśnie te wcześniejsze działania właśnie teraz zaowocowały.

Dziwię się ( w sumie to tylko troszkę ) że nie zapodałeś takiego tematu na forum od białych rycerzy. Wyciągnęli by Ci listę grzechów i już:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności