Skocz do zawartości

szukam osób które zostały poszkodowane

tomus933

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy okazji tego tematu jeżeli myślicie że uzyskanie informacji od administracji kim jest ta osoba jest proste to muszę wam powiedzieć ze jesteście w błędzie, mówiąc z autopsji jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć kto do niego linkował w eweblie i wysyła mi takie zapytanie sformowane przez kancelarie to od razu mogę wam tu powiedzieć ze odsyłam GO po nakaz sądowy, i nie dla tego że taki mam kaprys ale dla tego że takie jest prawo,

Marketing internetowy dla firm

Również jestem za, aby upublicznić dane tej osoby.

I odpowiesz za naruszenie dóbr osobistych :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przy okazji tego tematu jeżeli myślicie że uzyskanie informacji od administracji kim jest ta osoba jest proste to muszę wam powiedzieć ze jesteście w błędzie, mówiąc z autopsji jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć kto do niego linkował w eweblie i wysyła mi takie zapytanie sformowane przez kancelarie to od razu mogę wam tu powiedzieć ze odsyłam GO po nakaz sądowy, i nie dla tego że taki mam kaprys ale dla tego że takie jest prawo,

Jaki tam nakaz sądowy... wystarczy wniosek prokuratora lub nawet policji...

odsyłam GO po nakaz sądowy, i nie dla tego że taki mam kaprys ale dla tego że takie jest prawo,

Nie jestem tego pewien, przeczytaj dokładnie to:

https://www.ictlaw.umk.pl/udostepnianie-danych-osobowych-na-potrzeby-postepowan-cywilnych-personal-data-disclosure-for-the-purpose-of-conducting-civil-proceedings/

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Do autora tematu - nie wiem jakie masz namiary na tego gościa co tak się "bawił", ale chyba byłby nieprzeciętnie... "dziwny" gdyby zostawił jakieś ślady, poza tymi które może zweryfikować tylko stosowny oddział "policji"

Natomiast, nie zdziwił bym się, jeśli CELOWO zostawil by "ślady" prowadzące do osoby której np. nie lubi :D

Bo tak naprawdę, KIEDYŚ w internecie mogliśmy nie być anonimiwo, ale teraz - system odpalany z płyty live, laptop kupiony na giełdzie, darmowy dostęp do internetu(lub z telefonu+karta kupionego na giełdzie) etc. - i po co vpsy ? Można spamować do woli.

Tak, że najpierw pomyśl czy te "ślady" nie są celowe.

A tak btw. - tego typu linki "latały" po internetach od pół roku, rozumiem że wcześniej pomagały ? :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

rozumiem że wcześniej pomagały ?

wcześniej sam "kładł" podobne :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

odsyłam GO po nakaz sądowy, i nie dla tego że taki mam kaprys ale dla tego że takie jest prawo,

Nie jestem tego pewien, przeczytaj dokładnie to:

https://www.ictlaw.um...il-proceedings/

Oczywiście nie jestem prawnikiem, przyznaję też, że nie cierpię grzebania w prawniczym żargonie, ale cytując:

Artykuł dotyczy problemu udostępniania danych osobowych na potrzeby postępowań cywilnych.(...)

Z dokonanej analizy wyłania się sytuacja, w której przepisy ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, usta­wy Prawo własności przemysłowej i ustawy o ochronie baz danych są interpretowane przez orzecznictwo sądowe i naukę prawa w ten sposób, że umożliwiają udostępnianie danych osobowych osób fizycznych, jednak tylko tych, któ­re naruszają prawa własności intelektualnej.

od oceny, czy ktoś naruszył Prawo, czy nie, jest Sąd, a nie Powód, ergo:

odsyłam GO po nakaz sądowy

:)

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

Sprawa do końca nie jest jednoznaczna bo jak to zwykle bywa w PL nasze (p)osły spieprzyli ustawę i prawo z tym związane pozostawiając w temacie w uj niedomówień ;)

Miałem przypadek, że na jednym z forów prowadzonym przeze mnie jakiś małolat napisał, że planuje popełnić samobójstwo.

Około godziny od zgłoszenia tego faktu policji w jego mieszkaniu był patrol. Sprawa "działa się" około godzin 22-23.

Ode mnie uzyskali adres IP w UPC dostali adres fizyczny.

Ale to sprawa innego kalibru i wszystkim zależało na czasie i pozytywnym załatwieniu sprawy.

W takich sprawach zazwyczaj działają szybko. A tu kto by się przejmował jakimiś wynikami w G, bo kogo obcodzi, że jakis własciciel nie wytrzyma i zawinie się na jakimś drzewie jadąc do domu :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Sprawa ogólnie się przedstawia tak - jak chcą to potrafią działać i to szybko : u kumpla na wakacjach był dzieciak (jego kuzyn) któremu sie nudziło i dla jaj wystawił na allegro swoją siostrę na sprzedaż (po południu) następnego dnia o 4 rano kumpel miał wizytę kominiarzy w domu :D

O 4 rano? Przecież działania podejmuje się pomiędzy godziną 6 a 22, chyba, że zachodzą szczególne okoliczności, a nie sądzę, by to spełniało takie przesłanki :)

Potrzebujesz linków? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności