Skocz do zawartości

Zmiana nazwy domeny, a pozycjonowanie

vinzent

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was bardzo serdecznie, zmagam się z takim problemem, mianowicie:

Mam domenę, przykładowo www.stara-domena.pl na której jest strona wizytowa mojej firmy, strona jest przeze mnie dość dobrze pozycjonowana, widnieję w dużej ilości katalogów itp. (może to już teraz nie ma znaczenia, ale bynajmniej tak jest), jest ona oparta głównie na HTML i CSS, w subdomenie blog.stara-domena.pl jest blog

Teraz stworzyłem serwis oparty tylko na wordpresie i chcę go mieć na innej domenie, przykładowo www.nowa-domena.pl . Chciałbym przekierować stara domenę na nową w sposób przyjazny dla wyszukiwarki , tak aby w wynikach wyszukiwania w miejscy starej widniała nowa domena.

Jak to prawidłowo zrobić? Będę wdzięczny za pomoc. Wiem coś niecoś o przekierowani u301. Jednak informacje na które natrafiłem nie są do końca mi zrozumiałe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności