Skocz do zawartości

Kategorie w katalogu.

Qbexus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam siedzę właśnie nad swoim 1 katalogiem a przy okazji testuje skrypt kolegi dir-elite.

Ale nie w tym problem chciałbym żeby to był katalog stron biznesowych o szerokim znaczeniu tego słowa, ale z naciskiem na biznes związany z netem. Miałem już jakieś pomysły, ale teraz opuściła mnie wena. Doradzicie proszę jak najlepiej dobrać kategorie żeby nie zrobił się śmietnik a żeby było zgodnie z tematem. Wiem, że obecnie wszystko można podpiąć pod biznes, ale chciałem żeby było trochę oryginalnie. Za wszelkie pomysły i sugestie będę wdzięczny.

https://www.katalog.interbiznes.eu

1) Faina grafika

2) W pl czesto biznes kojazy sie z PP a jak wiemy tu jest masa spamu wiedz naprawde moze byc cieszko zeby nie stac sie katalogiem spamerow

3) Dobrze opisz filtr slow naj lepiej wpisz w google slowa kluczowe najlepsze dla PP i wszystkie ich slowa glowne do filtra

4) Sam tez otym myslalem ale jakos brak czasu

Właśnie w tym jest problem żeby nie nałapać śmieci. Co do PP to masz słuszność zazwyczaj ich partnerzy strasznie spamują i robią śmietnikowe sajty ale jest też parę wartościowych i tych nie chciał bym odfiltrować. Dzięki za uznanie dla grafiki ale dopiero nad ną myśle jakieś takie logo discovery mi wyszlo :D

Może jednak ktoś podrzuci jakieś propozycje kategorii

Widzę, że jakoś nikt nie ma pomysłu albo nie chce się nim podzielić :)

Dodałem kilka kategorii, ale niw wiem czy nie robi się za duży misz masz.

Z założenia chciał bym oddzielić firmy które prowadzą biznes tradycyjny i online.

Dopiero się uczę i może któryś z kolegów wprawnych katalogarzy coś doradzi jak to rozplanować żeby miało ręce i nogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności