Skocz do zawartości

Jak długo teraz czekacie na pierwsze wyniki?

cinek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim,

Mam pytanie jak w temacie - jak długo czekacie na to, aby wasze działania były widoczne w google. Pytam, bo po 3-4 tygodniach, mimo zaindeksowania linków nic się nie dzieje. Dodam, że działam delikatnie, ze zróżnicowanymi anchorami oczywiście. Oczywiście rzeźbię dalej, ale przydałoby się wiedzieć, że idę w dobrą stronę...

Cinek

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wszystko zależy od frazy i ilości linków które idą na frazę. Na frazę psi fryzjer Wólka Krzywa zapewne wystarczy tydzień dodawania po 5 linków dziennie, na znacznie trudniejsze frazy będzie to trwało i trwało i jak nie wykosisz konkurencji donosami, to się raczej nie doczekasz

ps. niezłe pytanie po 9 latach na forum ;)

...niezłe pytanie po 9 latach na forum...

...działam delikatnie...

W temacie- ostatnio muszę dłużej czekać ale to zapewne zależy od zaplecza.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To zależy od bardzo wielu czynników - jakie frazy, jakie linki. Jeżeli pytasz jak szybko teraz reaguje wyszukiwarka na linki - tak samo jak zawsze, nie tak szybko jak ahrefs ale wystarczająco szybko, żeby coś wbić w kilka dni :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Pytanie z serii "jakie auto kupić", albo lepiej - "ile musze zbierać na auto" - jakie auto? Ile oszczędzasz? Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie, bo każda odpowiedź jest dobra. Ktoś może odpowiedzieć, że jeden dzień - podlinokwał wczoraj frazę "moje ulubione forum internetowe" i wskoczył w top, a kto inny napisze że 3 tygodnie, a inny że półtora roku. To zależy od metodologii, dostępnego inwentarza w postaci zaplecza czy programów, ilości domen... Są frazy nawet bardzo konkurencyjne, które udało mi się ponad tydzień temu wprowadzić w 3 dni do TOP 3 i się trzymają, mam też takie z którymi męczę się od pingwina 2.0 i do TOP 10 nic nie chce wejść (pocieszam się tylko, że konkurencja też nic tam nie osiągnęła).

. Efekty Twojej pracy zauważysz w zależności od stron na które dajesz linki, zaplecza i ogólnie wartości zarówno Twojej strony jak i stron na których widnieje Twój link

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Wszystko zależy od frazy, ale powiem na swoich ostatnich przykładach.

Dla nowych domen pozycjonując nowymi metodami (bez spamowania, preclowania, swl itd) systematycznego, liniowego linkowania, pierwsze wyniki na dalszych podstronach po miesiącu. Topy podbija dopiero po 3 miesiącach. Często jest tak, że strona wisi długo na 2 stronie (ponad miesiąc), a później nagle w ciągu 2 tygodni wpada top 1-3.

Mam wrażenie, że jeszcze pół roku temu łatwiej było wejść do TOP10 no i łatwiej też się utrzymać. Teraz to wymaga dużo większej pracy.

Serwis komputerowy o oprogramowaniu programy-komputerowe.net.pl - serwis internetowy o komputerach,
sprzęcie komputerowym komputery-sieci.pl - systemy operacyjne programy-gry.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności