Skocz do zawartości

Jak długo teraz czekacie na pierwsze wyniki?

cinek

Rekomendowane odpowiedzi

Z moich obserwacji wejście w top 10 jest banalnie proste / niewykonalne. O co chodzi ?

Wprowadzili te swoje czynniki demotywujące, w których głównym wyznacznikiem jest random. Czasami domeny wchodzą jak głupie i trzymają się stabilnie, czasami jednak wypozycjonowanie banalnie prostej frazy jest niemożliwe. Wchodzę w 3 dni na frazy po kilka mln wyników i się trzyma a mam klienta na frazy 4 wyrazowe bez konkurencji i jest top 15 i nic nie idzie więcej. Dlaczego ? Random, znalezenie przyczyny jest równoznaczne ze znalezieniem końca galaktyki i obcych form życia :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak to jest, też mam taka frazę i to na własny użytek, myślę że bez problemów znalazłbym chętnych za 40-50 zł. Dla testu, w tym samym czasie z tych samych źródeł linkowałem frazę z pierwszej ligi trudności w PL i moją, mało konkurencyjną.

Na frazę typu SEX poszło w górę o 20 pozycji, moja stoi jak dziadkowi po 3 niebieskich pigułkach ;)

Na najprostsze pytania w tej branży nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Założę się, że połowa ludzi odpowiadająca na pytanie nie jest w 100% pewnej odpowiedzi. Linkuj systematycznie i puki będziesz wskakiwał coraz wyżej to znaczy, że metoda jest dobra. Jeśli spadnie to możliwe, że coś zrobiłeś nie tak. możliwe, że to Ty, albo ktoś zrobił psikusa.

Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością.

2 miesiące to minimum już od dawna, ale teraz widzę, że spacer w górę trwa jeszcze dłużej.

I od dłuższego czasu szukam już reguły i nie ma... co potwierdza jedynie Waszą teorię o randomowości.

Pare testów skończę w następnym tygodniu. zobaczymy.

Czas na testy.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności