Skocz do zawartości

Co myślicie? (Panel Administracyjny)

Były... viper134

Rekomendowane odpowiedzi

Ze względów na ochronę klienta dam tylko zrzuty. Co możecie mi powiedzieć o tym panelu dobrego/złego

b4ax.png

b4ax2.png

b4ax3.png

Generalnie firma zajmująca się hostingiem dla wymagających klientów.

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Intranet to moj "localhost" tylko ładniej nazwany i zeby soe dostać trzeaby znac ip mojego serwera windowsowego :)

Generalnie pewna firma wchodzi do Polski z ciekawym projektem i chodzi mi bardziej aby pójść w prostotę i unikalność rozwiazania.

Jakie wady jakie zalety?

P.s. ticklery muszą zostać (zrzut 3) uprzedzam bo na innych forach zagorzała dyskusja o co chodzi :)

Jakub Jaworowicz

Co myślicie?
Ale o czym? O tym, że umiesz robić zrzuty ekranu, czy też o tym co jest na tych zrzutach. Jeśli o zawartości to nic godnego uwagi - "wyjątkowego" tam nie ma...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Trudno mieć jakieś uwagi na podstawie "dostarczonych elementów" do wglądu :zeby:

Co mogę powiedzieć to jak dla mnie stanowczo za dużo miejsca [za wysoki] zajmuje ten "top" z filiżanką. Jego wysokość jest nieproporcjonalna do jego istotnej zawartości ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

na themeforest są ładniejsze :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jasne ze są ładniejsze ale to ma bardzo przyjazny dla mnie kod (bootstrap) no a pozatym to ma byc panel serwera na panel serwera+kilka wtyczek+powiązanie z workflow uti.pl, a nie panel banku WBK :)

Jakub Jaworowicz

Jasne ze są ładniejsze ale to ma bardzo przyjazny dla mnie kod (bootstrap) no a pozatym to ma byc panel serwera na panel serwera+kilka wtyczek+powiązanie z workflow uti.pl, a nie panel banku WBK :)

Ta czcionka to Open Sans (albo inna, podobna googlowska)? Pytam, bo źle jej użyłeś. Brakuje polskich gifów.

A co do themeforest, to myślisz, że nie ma tam szablonów na bootstrapie dla paneli? Jest tam tego masa. I tak jak koledzy mówili, wiele z nich jest po prostu przyjemniejszych dla oka.

Co nie zmienia faktu, ze Twój również dla mnie jest ok. Jednak po kilku screenach nie można wszystkiego ocenić. Jak z RWD? Bootstap w pewnym stopniu to załatwia, ale trzeba to dopracować.

Dołącz do społeczności polskich web developerów i designerówZOSTAŃ WEB NINJA
Nowe forum modowe | hydraulik kutno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności