Skocz do zawartości

działania ręczne

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w NDW mam info o działaniach ręcznych:

Dopasowania w całej witrynie Niektóre działania ręczne dotyczą całej witryny

Dotyczy wszystkie

Dopasowania częściowe Niektóre działania ręczne dotyczą konkretnych stron, sekcji lub linków

Dotyczy linki przychodzące

skąd mam wiedzieć o co chodzi ??

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

To znaczy że techniki które stosujesz dla niektorych podstron są niewłaściwe...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pobierz linki z GWT, wykonaj analizę, wyodrębnij szkodliwe => część usuń ręcznie, pozostałe do disavow => napisz wniosek => prześlij do Google.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Dopasowania w całej witrynie

Dotyczy wszystkie

Dopasowania częściowe

Dotyczy linki przychodzące

czym się to różni jedno od drugiego?? Jedna strona dostała "dopasowania w całe witrynie", druga dostała"dopasowania w całej witrynie + dopasowania częsiowe" ?

Pobierz linki z GWT, wykonaj analizę, wyodrębnij szkodliwe => część usuń ręcznie, pozostałe do disavow => napisz wniosek => prześlij do Google.

zrobione... czekam... choć przyznam, że przejrzenie z grubsza 27k linków torchę zajmuje

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...

choć przyznam, że przejrzenie z grubsza 27k linków torchę zajmuje

I co bierzesz pod uwagę jak przeglądasz "z grubsza" te linki? Czy nie są za długie?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

I co bierzesz pod uwagę jak przeglądasz "z grubsza" te linki? Czy nie są za długie?

wery fany :)))) bardziej sąsiedztwo linków (niebieskie tabletki, powiekszanie etc.), geolokalizacja linkow - .cn, i .ru - jako mocno podejrzane :) czy strona/podstorna jest w indeksie g. (iles linkow bylo w raporcie, a nie bylo w indeksie), wartosc storny /podstrony wg narzedzi typu ahrefs...

.cn, i .ru - jako mocno podejrzane :)

Niejedna ru może być lepsza niż najlepsze pl (oczywiście wg Twojej "grubszej" opinii)

czy strona/podstorna jest w indeksie g.

Jeżeli masz je w GWT to jest, więc co jeszcze chcesz sprawdzać?

wartosc storny /podstrony wg narzedzi typu ahrefs...

wery fany :D

Wiem, wiem, pewnie będę się powtarzał, ale napiszę to jeszcze raz: "Nie ma złych linków, są tylko niedouczeni linkujący"

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

zrobione... czekam... choć przyznam, że przejrzenie z grubsza 27k linków torchę zajmuje

Wiesz pewnie o tym, że jeśli odłączysz linki od witryny to strona spadnie. 27k to jest nic, jeśli zgłosisz część to spadniesz.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

...Bierz nową domenę i miej ich w d...e :)

O i nie ma się marką przejmować, mali nie maja czasu by bawić się w opieranie swojej marki na domenie. Chcesz mieć markę, zrób stronkę na domence i nie linkuj jej. Robisz 10 innych www i je naparzasz. Będziesz miesiąc w topie, dwa, do updejtu? Nie łam się, tylko wymieniasz te co poleciały i jedziesz dalej :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności