Skocz do zawartości

[sprzedam] Koszulki z Twoim nadrukiem

Patyk.M

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z racji tego, że nagromadziło mi się trochę środków w programie partnerskim cupsell, a przelew i formalności zajmują sporo czasu, składam ofertę na zakup t-shirtów z twoim, własnym nadrukiem, zdjęciem lub tekstem za sporo niższą cenę niż w sklepie i darmową wysyłką (praktycznie to chyba najkorzystniejsza oferta w polskim necie.

Jeśli rozważałeś taki prezent pod choinkę lub na sylwestra, imprezę, itp. to zapraszam :)

Wchodzisz na stronę https://cupsell.pl/generator, przesyłasz plik graficzny, fotkę lub wpisujesz tekst i umieszczasz go na koszulce, w kolorze i rozmiarze które wybrałeś (ofertę skalkulowałem na podstawową wersję koszulki damskiej lub męskiej za 29 zł).

Zamawiasz i wklejasz kod, który kupisz ode mnie i który Ci wyślę. Nic nie płacisz, potwierdzasz tylko zakup.

Oferta obejmuje koszulkę w podstawowej wersji z jednostronnym nadrukiem (czyli 34 zł) + darmowa wysyłka w cenie 25 zł, 2 koszulki z jednostronnym nadrukiem i darmową wysyłką to tylko 45 zł. Jeśli chcesz znaczny rabat na inny asortyment cupsell to napisz do mnie, zaproponuję coś korzystnego. Nie wystawiam faktury ani rachunku, ponieważ jestem osobą prywatną, nie prowadzę firmy.

Ty przelewasz mi kwotę za wybrany produkt, ja Ci kod, który sam już wykorzystujesz, możesz go nawet podarować innej osobie. W razie problemów monitoruję transakcję i pomagam, włącznie z samodzielnym przesłaniem plików, jeśli masz z tym problem. Tylko, proszę, nie każcie mi obrabiać skomplikowanej grafiki, wycinać z tła, zmieniać kolory, itp ;)

Wybierz w miarę duże grafiki, jeśli jest możliwość z przeźroczystością, w formatach jpg, gif lub png.

Reasumując:

1 koszulka z nadrukiem + wysyłka = 25 zł

2 koszulki z nadrukiem + wysyłka = 45 zł

kontakt: Patryk Malec

patrykmalec2@gmail.com

lub na PW

Kody są bezterminowe, można je wykorzystać w dowolnym czasie.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności