Skocz do zawartości

SilverLiningShop - plakaty grafiki dekoracje wnętrz - strona do oceny

unl1mit3d

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to te paseczki KOSZYK i SZUKAJ. Rozumiem, że mają się odznaczać ale ich szerokość oraz przede wszystkim kolorystyka sprawia wrażenie jakby elementy były przypadkowo wyrwane z innej części strony i przyklejone do menu.

Między menu a buttonami NOWOŚCI, BESTSELLERY, PROMOCJE panuje lekki bałagan. O ile duży slider jest ok to wokół niego każdy element z innej parafii... Małe zdjęcie po prawej, pod nim pusta przestrzeń. Pod sliderem nagłówek HIT DNIA - pod nagłówkiem pustka. Za to na prawo jakaś NOWA SERIA. Wygląda jakby coś się tam posypało w układzie strony.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Dziękuję za opinię. Jeśli chodzi o menu górne, to boxy koszyka i wyszukiwarki moga wydawać się oderwane ze względu na to, że w niedalekiej przyszłości pojawi się pod nimi belka z kategoriami biegnąca od logotypu po lewej, aż po prawą krawędź. Na chwilę obecną jednak mając w ofercie tylko jedną kategorię (serię Black&White) nie została aktywowana, gdyż z pojedynczą kategorią wyglądała by nieco pusto i dziwnie. Box Hit dnia został już przeze mnie usunięty - także i moim zdaniem niepotrzebnie tylko przedłużał stronę. Natomiast obok slidera po prawej stronie w pustym miejscu będzie zamieszczony box uzupełniający, taki sam jak ten powyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności