Skocz do zawartości

4 reklamy na stronie

ayala

Rekomendowane odpowiedzi

może jednak można mieć ?

Zasady programu wyraźnie mówią:

AdSense dla treści: wydawcy mogą umieszczać do trzech jednostek reklamowych AdSense dla treści na każdej stronie. Z tych trzech jednostek tylko jedna może mieć rozmiar 300 x 600. Wydawcy mogą umieszczać na każdej stronie więcej niż jedną reklamę w dowolnym rozmiarze z wyjątkiem rozmiaru 300 x 600. Oprócz trzech jednostek reklamowych AdSense dla treści wydawcy mogą również umieścić na każdej stronie maksymalnie trzy jednostki linków i dwa pola wyszukiwania. Zasady te dotyczą zarówno witryn zoptymalizowanych pod kątem komputerów, jak i pod kątem zaawansowanych telefonów komórkowych. https://support.goog...wer/48182?hl=pl

Kiedyś, mając 4 jednostki w kodzie i tak wyświetlały się trzy. Teraz widać pokazują się cztery. Ja osobiście bym nie ryzykował dopóki w regulaminie jest napisane, że można mieć tylko trzy jednostki.

Serdecznie Pozdrawiam,

M.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

A ja mam pytanie, kilka dni temu zmieniłam jedną z reklam na blogu (mam 2 reklamy z boku i jedną między postami). Zmieniłam rozmiar tej między postami. Na koncie adsense gdzie jest lista reklam i jest tam 5 aktywnych reklam, chociaż na blogu są 3.. Zawsze gdy zmieniałam reklamy wszystko aktualizowało się tam od razu.. Mam też wrażenie, że coś nie działa.. Od kilku dni nowa reklama nie była kliknięta.. Jak to wszystko naprawić, jakieś pomysły? :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności