Skocz do zawartości

Linki na forum

zielone.jabłko

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli więc chcesz dawać link o jabłkach to tylko na forach o owocach

Takie linki również Google wskazywało za nienaturalne więc tematyczność tutaj ma niewielkie znaczenie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Daj nawet sobie i ze 100k takich marnych linków, tylko nie zdziw się, jak przegoni Ciebie ktoś, kto ma 100 linków, ale za to o bardzo dobrej wartości ;) Kiedyś może i nawalanie masą bezwartościowych linków miało sens, ale teraz mija się to z celem, lepiej skup się na ich wartości.

@ExPloiT

Ciekawi mnie skąd wiesz, które są marne, a które dobre ...

Skoro nie jest to jasno określone. (możemy jedynie gdybać)

Dodajemy tam gdzie uważamy to za słuszne, a jak Google to oceni tego chyba nie wie nawet Matt :-)

@ExPloiT

Z czasem człowiek sam po testach własnych może wyciągnąć odpowiednie wnioski. Nigdy nie mamy 100% pewności, czy czasem jutro G nie zmieni algorytmu, ale napewno jakiś drogowskaz w działaniach SEO jest.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

U mnie przy działaniach ręcznych jako nienaturalne linki wskazywano m.in. link z sygnaturki na forum - i to takim, na którym nie raz się wypowiadałem.

Jeśli więc chcesz dawać link o jabłkach to tylko na forach o owocach lub tematach o takiej treści :) . Inaczej link będzie nienaturalny i możliwy filtr :glupek2:

Obstawiam, że był na anchor i dlatego. Tematyczność forum nie ma tu nic do znaczenia.

@ExPloiT

Z czasem człowiek sam po testach własnych może wyciągnąć odpowiednie wnioski. Nigdy nie mamy 100% pewności, czy czasem jutro G nie zmieni algorytmu, ale napewno jakiś drogowskaz w działaniach SEO jest.

Dokładnie czyli zostało nam "gdybanie".

To co będzie dobre dla jednej strony nie znaczy, że będzie również dla drugiej :-)

Zróżnicowany profil linków + linki (podobno bez anchorów, sam adres - tak słyszałem / tak czytałem - nie potwierdzam, lecz sprawdzam)

cropped-test1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności