Skocz do zawartości

premiera 11 listopada

rattkin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

po pierwsze primo to mnie wyprzedziles :) a po drugie primo to w miare mozliwosci cytuj fragmenty artykulow bo z tego co wiem to po miesiacu artykul zostanie usuniety i link bedzie nieaktualny. Tak robi wiekszosc witryn czasopism komputerowych. Tak wiec i tak bede pierwszy bo zacytuje :) ale z innego zrodla

Według niepotwierdzonych na razie doniesień, 11 listopada Microsoft zamierza udostępnić finalną wersję swojej wyszukiwarki internetowej, MSN Search - informuje Reuters. Przedstawiciele koncernu liczą, że ich rozwiązanie stanie się z czasem poważnym konkurentem najpopularniejszej w tej chwili wyszukiwarki - czyli Google. (...)

Wersja beta wyszukiwarki Microsoftu dostępna jest pod adresem: www.search.msn.com

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

Mala ciekawostka dotyczaca MSN. Oto kilka wypowiedzi zaczerpnietych z innej strony na temat nowego MSN.

znając m$ będzie się wieszała zanim znajdzie wyniki, a wyszuka coś zupełnie niezwiązanego z tematem wyszukiwania?

A po tem M$ wystąpi do google itp firm z pozwem sądowym :)

taaa bo pewnie Bill Gates opatentowal uzywanie klawisza SEARCH w przeglaradce na ktora pewnie tez maja patent ...
A nie napisali, że za korzystanie z tej preglądarki będzie sie płacić.Hmm o aktywacji też nie napisali, to wszystko jest za piękne:)

Sadzac po tych wypowiedziach to raczej malo zwolennikow bedzie miec MSN w naszym kraju. Nie wazne jaki bedzie dobry ale ma latke MS wiec jest bee.

PS

To oczywiscie wypowiedzi laikow w temacie pozycjonowania. Jednak to, ze osoby ze znajomoscia tematu dobrze przyjma MSN nie zmienia faktu, ze uzywac beda laicy.

Z niecierpliwoscia czekam na to co przyniosa kolejne miesiaca i jakie beda rankingi.

Ja mysle, ze tak naprawde MSN Search bedzie znaczaca wyszukiwarka doppiero jak sie ukaze Longhorn.

Jednak nie watpie, ze do tego czasu i tak sporo ludzi bedzie z tego korzystalo, bo juz korzysta. Ja np. mam sporo wejsc z msn, ale nie na polskie serwisy.

W sumie to patrzac na wyniki msn, to chcialbym zeby wszyscy nagle zaczeli uzywac tej wyszukiwarki. :)

Wersja beta wyszukiwarki Microsoftu dostępna jest pod adresem: www.search.msn.com

Hm.

Nie rozumiem. Wydawało mi się, że gdy sprawdzałem te wyniki wcześniej, to wyglądały inaczej niż te z tego adresu wyżej. To chyba nieprawda, że to ten adres prowadzi do nowego sercza?

Ten - https://techpreview.search.msn.com/ - teraz jest niestety anewejlybyl.

Do rzeczy - pod którym adresem w dalszym ciągu obserwujecie te 'super' wyniki?

Szy.

wow, rzeczywioście, jak w bajce.. jestem pierwszy dla większości słów kluczowych (jak to mozliwe?!?) i nawet jestem pierwszy w takim trudnym słowie jak "erotyka" WOW!. =D>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności