Skocz do zawartości

premiera 11 listopada

rattkin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Hm, chyba wcześniej było lepiej. Moje strony jakoś in minus ;(

To chyba jestes pierwszy, bo jak narzie wszyscy sie ciesza.

Zauwazylem, ze linki i anchor text maja ogromne znaczenie. W sumie to tak jak w google, tylko ze narazie nie ma filtrow. ;)

Hm, chyba wcześniej było lepiej. Moje strony jakoś in minus ;(

To chyba jestes pierwszy, bo jak narzie wszyscy sie ciesza.

Zauwazylem, ze linki i anchor text maja ogromne znaczenie. W sumie to tak jak w google, tylko ze narazie nie ma filtrow. ;)

Właśnie, sam się dziwię, bo pamiętam, że kilka dni temu wyniki z adresu 'techpreview' były rewelacyjne. A to co widzę teraz - to naprawdę dla mnie gorszy obrót sprawy.

Szkoda, bo w sumie trochę ruchu z tego jest (było).

Szy.

Bez tych śmieci stałaby lepiej

Smieci to pojecie wzgledne. Mysle, ze joasia ma inne zdanie na temat smieci niz Ty. ;)

[dodane]

w sumie to na wiekszosci jestes na drugiej stronie. Moze czas popracowac wiecej nad linkami z odpowiednim anchorem.

Bez tych śmieci stałaby lepiej

Smieci to pojecie wzgledne. Mysle, ze joasia ma inne zdanie na temat smieci niz Ty. ;)

[dodane]

w sumie to na wiekszosci jestes na drugiej stronie. Moze czas popracowac wiecej nad linkami z odpowiednim anchorem.

allinanchor w G. daje identyczny wynik. Stąd wniosek, że chyba niewiele poprawię?

(jeśli dobrze rozumiem ideę 'anchorowania')

Szy.

https://www.neowin.net/comments.php?id=2552...3&category=main

kilka ciekawych nowostek :

Microsoft told us that one of the key features would be keeping the index fresh, and made a provisional pledge to update it every 7 - 10 days (max); the problems of letting an index go stale were highlighted by Google earlier in the week.
Not to be out done, Google announced they had doubled the size of their index to 8bn pages.

mamy zatem wyjasnienie

"i can handle it without linking :)"

Jezeli ktos jest zainteresowany to lekko zmodyfikowalem dodatek SearchStatus dla FireFoxa. Teraz sprawdza linki w MSN BETA.

Wiecej w tym watku:

https://www.forum.optymalizacja.com/sutra18128.html#18128

Nie wiem czy dzisiaj sprawdzaliscie wyniki nowego msn, ale musze przyznac, ze roznia sie od wczorajszych i to niekiedy nawet bardzo.

Chyba bedzie trzeba sprawdzac wyniki codziennie,z eby doszukac sie jakis prawidlowosci.

Z tego co gdzies wyczytalem, msn ma zamiar odswiezac, czyli robic update, indeks co tydzien. Moze to byc ciekawym i dosyc duzym wyzwaniem, skoro w przeciagu jednego dnia wyniki sie zmienily i to nawet bardzo, to za tydzien, moze byc zupelny chaos.

P.S. U mnie akurat sie zmienilo na korzysc, bo jak bylem w pierwzej piatce, to dzisiaj jestm w trojce. :D

Faktycznie z tego co widze zmienila sie np ilosc linkow :D

Ciekawe bo moze to byc na plus dla MSN

PS

moze byc jeszcze tak, ze ten zmiany to akurat ten tygodniowy update o ktorym pisze MS :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności