Skocz do zawartości

Zdobywanie fanów na FB za darmo

axe007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym podzielić się serwisami, dzięki którym jest sposobność uzyskania fanów na swoich Fanpage i profilu Facebook.

To przykładowe: FanCop czy LikeMore

Po mojej analizie FanCop jest skuteczniejszy i umożliwia uzyskanie większej ilości punktów...

Co wy myślicie i czy już tak pozyskujecie Fanów :faja:

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem nie są to dobre sposoby pozyskiwania fanów. Często będziemy dostawać polubienia od fikcyjnych użytkowników fb, które nie będą miały żadnego znaczenia.

POLONIA%20IRLANDIA%20LOGO.png Wiadomości z Irlandii: PoloniaIrlandia.pl | Irlandia Forum PoloniaIrlandia.pl/forum

@axe007, Ameryki niestety nie odkryłeś. FanCop (wcześniej FacePlus) czasy swojej popularności na forum chyba ma już za sobą. Można tylko podejrzewać dlaczego..

Temat -> https://www.forum.optymalizacja.com/topic/130936-facepluspl-system-wymiany-1-i-fanow/

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Wiele osób pozyskuje "fanów", dokładnie w taki sposób o którym mówisz. Nie ma to żadnego sensu, przecież fanpage danej strony prowadzi się tylko po to, aby dotrzeć do szerszego grona czytelników i pozyskania potencjalnych odbiorców. Nic ci takie coś nie da, chyba że po prostu chcesz się pochwalić cyferkami :) Niezawodnym sposobem na pozyskanie fanów są konkursy - z czego sam korzystam, w ciągu 10 dniu moja strona uzyskała 100 realnych fanów, a liczba ta ciągle rośnie :)

• 1 miesiąc temu...

Ja tam wole wolniej ale w naturalny sposób ich zdobywać. Co ci z tego przyjdzie, że jakiś robot dopisze Ci mnóstwo nierealnych kont, zakłądanych tylko po to by nabić jakiś tam punktów.

Czy ktoś wie gdzie dostane tanio toner ml 2165. Interesuje mnie sprawdzony dostarczyciel zamienników.

Witam kolegów.

Ja ze swojej strony polecam portal https://likeplus(kropka)eu z mojego doświdczenia wynika że jest to jedyny portal tego typu, który dostarcza nam najwięcej naturalnych użytkowników z których można coś wyciągnąc.System nie wiesza się jak więszkośc tego typu platform.

Nie od dziś wiadomo że nic nie zastąpi naturalnego pozyskiwania fanów przez akcje na Fb.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

• 2 miesiące temu...

Taki fan, to tak jakby go nie było. Bo po co mi osoba, która prezentowanym przeze mnie produktem nie jest wcale zainteresowana? Zamiast iść na łatwiznę, lepiej sie troszkę pogłowić. ;)

Poszukujesz rozwiązań sypialnianych? Tylko u nas łóżka w dobrej cenie.

Może i fani są „nierealni". Jednak duża ich ilość wpływa psychologicznie na użytkowników realnych, co automatycznie prowadzi do zwiększenia naturalnych użytkowników na fanpage.

I chyba tylko takiemu celowi służą te platformy. Z drugiej strony jeżeli masz 2k zombie fanów, a pod postami nawet 1 komentarza to też to może wyglądać dziwnie.

wiadomo:) dlatego należy stawiać na wartościowych fanów.

Mniej, ale bardziej wartościowi? Czy, aby na pewno to się sprawdzi na Facebooku, skoro już teraz publikowane (nie sponsorowane) posty docierają tylko do 5% followersów? A ma być jeszcze mniej.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Niestety ciężko znaleźć przysłowiowy złoty środek. Prawda jest taka, że dużo zależy od branży. Przypomina mi się badanie mówiące o tym, że swego czasu 75% kliknięć w reklamy na fb było dokonywane przez boty. Niestety na początku gdy ma się niewielu fanów trzeba kupić jakąś ilość fanów zombie. Jak Ty tego nie zrobisz| zrobi to konkurencja...

Powiem tak: korzystałam z takich serwisów, ale moim zdaniem to są to bezwartosciowe kliknięcia, które jednak mają jeden plus. Tym plusem jest fakt, że kiedy zakładasz nowy FanPage to jakoś nikt nie chce być tym pierwszym, który go lubi (wyłączając rodzinę czy przyjaciół, którym go pokazujesz). Zdobycie jakiejś tam garstki fanów dzięki temu sposobowi jest dobre na pocżatek, tak dla zachęty aby pokazać innym, że masz wartosciową stronę, która warta jest "lubienia". W dalszej perspektywie są to tylko puste nabicia, które nie konwertują, albo konwertują baaaaaardzo marnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności