Skocz do zawartości

pozycjonowanie podstron a filtry Google

aragz

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko co popadnie od forów do komentarzy na blogach. Linkowanie w treści wpisu w katalogu to raczej nie najlepszy pomysł, również dla właściciela katalogu.

Co jest nie ak z tymi linkami w opisie? Wydawało mi się że to najlepsza i najnaturalniej wyglądająca opcja linkowania jeśli odnośnik jest elegancko wklejony w artykuł.

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

Niby tak ale Google różnie na to patrzy.. wg. mnie bardziej naturalnie wygląda taki wklejony surowy adres na koniec długiego tekstu w katalogowym wpisie niż linki w stopkach forum.

Wracając do tematu jeszcze pozycjonowania podstron i naturalnego linkowania na różne frazy - w wp-katach był to jeden z łatwiejszych i przyjemniejszych tematów ponieważ frazy wybijały się że aż miło, a teraz?

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

Jak dla mnie to w katalogu bardziej naturalnie wygląda:

Agencja piciwulka zajmuje się szeroko pojetym ................. zapraszam na stronę https://www.piciwulka.pl

niż

Agencja piciwulka zajmuje się szeroko pojetym ................. zapraszam na stronę pozycjonowanie piciwulka

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zwykły użytkownik nie zamieści linka z anchorem, niezależnie czy będzie brandowy czy nie. Internauta zamieści zwykły link do serwisu w postaci adresu skopiowanego z okienka adresowego przeglądarki, tak jak powyżej w przykładzie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zwykły użytkownik nie zamieści linka z anchorem, niezależnie czy będzie brandowy czy nie. Internauta zamieści zwykły link do serwisu w postaci adresu skopiowanego z okienka adresowego przeglądarki, tak jak powyżej w przykładzie.

Mnie ostatnio linkował zwykły użytkownik w postaci : [...]

(trzy kropki w nawiasach kwadratowych) ;-)

To naturalny link! Oczywiście poprzedził go adnotacją.

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności