Skocz do zawartości

Proszę o audyt strony

Rekomendowane odpowiedzi

poszukaj w google pod hasłem optymalizacja strony, czytaj i testuj. Inni też tak robili, dlatego teraz nikt nie będzie za darmo swoich wiadomości. jak nie wiesz to zapraszam do działu Ogłoszenia i zlecenia

Powodzenia

Polecam blog o pozycjonowaniu stron w Niemczech - pozycjonowanie Niemcy. Na tym blogu pisze też na temat pozycjonowanie stron w google.de

Strona jak strona, ale ceny tych miodów to chyba z kosmosu :) . W Poznaniu na Łazarzu można kupić dobry miód za 22 zł (max. 25 zł) i to nie 900 ml, ale za słoik 1,3 kg, a jak kupisz więcej tych miodów to i gościu po 20 zł sprzeda .Można dostać wszystkie ceryfikaty i adres pasieki pod Wałczem, jak ktoś ma ochotę osobiście sprawdzić . Po 40 zł, to są miody rzadko spotykane np. malinowy, gryczany itd.

Może to nie na temat co napisałeś, ale jak już padło stwierdzenie to należałoby odpowiedzieć. Nie chcę tu reklamowac naszego produktu bo to nie miejsce.

Otóż każdy pszczelaż dokładnie wie co sprzedaje. Każdy wie ile to pracy i wysiłku kosztuje. Ja także wiem ile kosztuje wytworzenie jednego PRAWDZIWEGO, bez dodatków, litra miodu, i jak słyszę że jakiś pszczelarz sprzedaje miód po 22 zł czy za 20 zł to chyba wolałbym zjeżć dżem z marketu. Bo taki dżem ma mniej cukru niż "miodzik" za 20 zł :) Nic innego nie pozostaje mi jak życzyć ci smacznego kokodżambo :) I abyś nie chodził już w błędzie co do masy i objętości miodu to słoik miodu 900 ml to właśnie 1,25 -1,3 kg w zależności od gęstości modu :P

Strona jak strona, ale ceny tych miodów to chyba z kosmosu :) . W Poznaniu na Łazarzu można kupić dobry miód za 22 zł (max. 25 zł) i to nie 900 ml, ale za słoik 1,3 kg, a jak kupisz więcej tych miodów to i gościu po 20 zł sprzeda .Można dostać wszystkie ceryfikaty i adres pasieki pod Wałczem, jak ktoś ma ochotę osobiście sprawdzić . Po 40 zł, to są miody rzadko spotykane np. malinowy, gryczany itd.

Może to nie na temat co napisałeś, ale jak już padło stwierdzenie to należałoby odpowiedzieć. Nie chcę tu reklamowac naszego produktu bo to nie miejsce.

Otóż każdy pszczelaż dokładnie wie co sprzedaje. Każdy wie ile to pracy i wysiłku kosztuje. Ja także wiem ile kosztuje wytworzenie jednego PRAWDZIWEGO, bez dodatków, litra miodu, i jak słyszę że jakiś pszczelarz sprzedaje miód po 22 zł czy za 20 zł to chyba wolałbym zjeżć dżem z marketu. Bo taki dżem ma mniej cukru niż "miodzik" za 20 zł :) Nic innego nie pozostaje mi jak życzyć ci smacznego kokodżambo :) I abyś nie chodził już w błędzie co do masy i objętości miodu to słoik miodu 900 ml to właśnie 1,25 -1,3 kg w zależności od gęstości modu :P

Jeśli chodzi o temat miodu to mogę powiedzieć, że przebitka zawsze musi być. Ja od znajomego pszczelarza kupuję po 18 zł za słoik. Sprzedaję on tylko znajomym, rodzinie i ma do siebie. Miód w porównaniu z tym ze sklepu to jak porównać malucha i ferarri. Jeśli ktoś ma biznes to wiadomo, że musi się wszystko zwrócić i wyjść na optymalny plus. Dlatego nie warto dyskutować o cenach, ponieważ, jeśli kolega wyżej nie będzie sprzedawał to i cenę obniży, a jak są klienci to po co obniżać cenę? Nie ma sensu.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności