Skocz do zawartości

API do webmaster tools? Jak windeksować domenę z dużą ilością podstron

Coco_jambo

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie czy istnieje jakieś API do webmaster tools? czy ktoś umie napisać do tego prosty skrypt obsługujący panel?

Chodzi mi przede wszytskim o wyindeksowanie domeny. Po pierwsze szybkie i dużej ilości podstron. Mozna to zrobić z panelu w ramach usunięcia adresu URL z indeksu, ale trzeba kilka ręcznie, co przy np 2000 adresach jest problemem ;)

czy ktoś umie/może rozwiązać ten problem, jesli ktoś potrafi napisać taki prosty skrypt to prosze o info. Of course zapłace rozsądną cene;)

ok, ale w jakim czasie? dodanie wszystkich adresów powoduje ze usuwasz stronę z indeksu w ciagu kilku godzin. Wydaje mi się, że jak dodasz tylko strone glowne to reszta adresow zostanie na dlugi czas, niekotre strony wyindeksowuja mi sie juz ponad pol roku (z kilkuset podstron zostało jeszcze kilka)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności