Skocz do zawartości

GWT indeksuje, w google brak wyników

gienius

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam dziwny problem z google.

Kupiłem domene 2 miesiace temu i była ona jako "under construction". Miesiąc temu dokładnie zacząłem dodawać wpisy, po 2-3 tygodniach pojawiły sie one w indeksie google. W 4 tygodniu wszystko zniknęło i tak sie utrzymuje już od 5 dni. Nie ma żadnych wpisów(postów) w google, w grafice, nigdzie... W site:mojastrona wszystkie wpisy jakie dodałem istnieją, w cache aktualizacja była 16 grudnia. Od samego poczatku co 4-6 dni dodawałem stopniowo katalogi co 3 dziennie. Nie wiem co sie stało, nie wiem czy wygląda to na jakiś filtr ? W między czasie co zmieniłem to tylko template strony i z tego co widze zaindeksowało tylko jakies contact page example, review example, a gdzie wszystkie posty? mapa strony działa bezbłędnie, czyżby to wina template? a może jakaś czkawka google ?

Obstawiam czkawkę, która może trwac kilka dni.

Sprawdziłbym też historię domen bo może być na tyle nieciekawa że google zaczeło ją usuwać ?!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mnie kiedys programista przesłał skrypty nowej strony, po zainstalowaniu pozycje poleciały a site zero.

Okazało się, że wstawił wszędzie "noindex ;-)

A ciekawszą sytuację miałem miesiąc temu.

Nowa wersja strony klienta spadała w dół i site znikał z do prawie zera.

Ze strona niby było wszystko ok, linki z siitemapy działały.

I znów wina programisty, bo jak odczytało sie plik robots.txt to prowadził do zapętlającej się strony.

Widocznie Google zaczyna odwiedziny od pliku robots. Po zmianie wszystko wróciło do normy, site wrócił i pozycje idą w górę

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

Bez konkretów niewiele da się powiedzieć.

Podaj adres domeny to wtedy będzie można zrobić szybką analizę sytuacji.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

hosting nie ma znaczenia.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności