Skocz do zawartości

[Współpraca] pozycjonowanie stron / afilacja

siati

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam osób, które chciałyby zacząć zarabiać na afiliacji. Oferta skierowana głównie do osób dobrze radzących sobie z pozycjonowaniem stron (black hat) i chcących uniezależnić się od klientów (ewentualnie uzyskać dodatkowe źródło dochodu).

Wymagania:

- doświadczenie w pozycjonowaniu stron zagranicą (głownie zachód i północ Europy), jeśli ktoś wbija spamem trudne frazy w Polsce to też się nada

- umiejętność wbicia strony po pingwinie 2.1

- chęć rozwoju i systematyczność

Oferuje:

- dokładne wprowadzenie do tematu

- gotowe landing page (bardzo dobra optymalizacja i wysoka konwersja)

- listy fraz, które można dalej wbijać czystym spamem

- pomoc na każdym etapie współpracy

Osoby, którym do tej pory pomagałem zarabiają od kilkuset do kilku tysięcy złotych. Ponieważ metoda jest łatwo skalowalna to bardzo ogarnięty pozycjoner i do tego zwolennik automatyzacji pracy może wyciągnąć nawet kilkadziesiąt tysięcy.

Dlaczego pomagam?

- nie jestem wstanie sam "obskoczyć" wszystkich produktów i rynków, więc % z Twoich zarobków będzie dla mnie dodatkowym dochodem

- muszę przyznać, że pomagając i ucząc kilka osób miałem dużą frajdę

Więcej info na PM

Sprzedam domenę rządową 10latwue.pl aukcja na allegro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności