Skocz do zawartości

Anglojęzyczny system wymiany postów w wordpressach teraz dostępny dla polskich stron!

cinek

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie, znalazłem i przetestowałem bardzo fajny system do pozycjonowania stron. System polega na tym, że dodaje się swoją stronę z zainstalowanym wordpressem i w zamian za to, że inni moga umieszczać swoje artykuły na naszym wordpressie, my możemy umieszczać artykuły na wordpressach userów, którzy są w danej sieci wordpressów - tak w dużym skrócie wygląda zasada działania systemu.

W darmowym pakiecie można dodać 1 stronę i umieszczać dwa posty dziennie i za darmo pozycjonować swoją stronę (a dokładniej to rok za darmo, a potem $1 za kolejny rok) Sprawdziłem osobiście skutecznosć systemu pozycjonując strony anglojęzyczne i jest ona naprawdę imponująca.

Do tej pory system działał wyłącznie z anglojęzycznymi i niemieckojęzycznymi stronami, teraz mam zgodę admina na zrobienie polskich sieci w systemie i stąd ten post - potrzebuję waszych wordpressów, na waszych domenach, do stworzenia pierwszych polskich sieci w tym systemie.

Jeśli ktoś jest zainteresowany dołączeniem do polskich sieci, niech rejestruje się z tego linku: https://bit.ly/1cTq72h (na dole strony trzeba wybrać darmowy pakiet) i dołącza swoje wordpressy do sieci z przedrostkiem PL, wzór nazwy jest poniżej:

PL General Network PR=X (gdzie x oznacza jaki page rank musi mieć strona główna wordpressa aby móc dołączyć do danej sieci)

Pozdrawiam,

Cinek

Ps. Ja już dołączyłem swoje wordpressy do danych sieci, jeśli ktoś będzie miał problemy z dołączeniem swoich - niech pisze w tym temacie - pomogę.

Ps2. Do adminów - mam nadzięję, że piszę w dobrym dziale, próbowałem w testy, ale potem doczytałem, że jednak regulamin mówi co innego. W razie mojej pomyłki proszę o przeniesienie tematu.

Wszystko zależy od treści - ja dodając stronę do anglojęzycznej sieci z PR>=4 dostałem w dwa tygodnie 28 linków z domen o PR 4 i 5, co pozwoliło stronie na frazę lokalną w google com wskoczyć z 14 pozycji na 3, więc jak dla mnie to może być i swl linków rotacyjnych, aby tylko działał.

A to wygląda trochę inaczej niż SWL precli, bo na swoim wordpressie instalujesz plugin, który pozwala systemowi umieszczać linki w nim bez twojego nadzoru. Potem dodajesz artykuły w systemie i są one umieszczane na wordpressach, które są w danej sieci. Co ciekawe w naszych sieciach PL w sieciach do Page Rank 2 włącznie są podawane lokalizacje linków, a w sieciach o wyższym PR już są ukryte (aby było ciężko wykryć które strony są w sieci, a które nie).

Ogólnie rzecz jest warta spróbowania, system chodzi od roku i dynamicznie się rozwija. Do tego koszty wejścia praktycznie zerowe. Problem tylko w tym, że nie ma tam polskich stron - teraz jest szansa, aby były, wszystko zależy od was - ja swoje już dodałem :)

ten SWL jest gó*****y, bo łatwo wykrywalny, a kolega cinek naprodukował się tylko po to, abyście rejestrowali się z jego refa, o którym nie wspomniał

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Skąd wiesz, że gó*****y? Testowałeś? Sprawdzałeś jak umieszcza posty? Sprawdzałeś, czy ma to wpływ na pozycje?

Ja tym się różnię od ciebie, że sprawdzałem i testowałem. Dopiero potem się wypowiadam, a nie odwrotnie. Podsumowując - jak masz bzdety mówić - lepiej nic nie mów.

Jakbyś czytał ze zrozumieniem, to byś zrozumiał, że w sieciach o wyższym PR niż 2 NIE JEST POKAZYWANA LOKALIZACJA UMIESZCZONEGO POSTU. Więc system jest TRUDNO WYKRYWALNY.

ps. Tak, dałem swojego refa (jak zresztą połowa ludzi na tym forum) co jest widoczne gołym okiem, ref jest używany tylko wtedy gdy ktoś będzie chciał wybrać wersje płatną systemu, do czego nie namawiam bo darmowa też jest ok.

ps2. Wyrazy pisane z wielkiej litery - specjalnie dla "kolegi" Robbieriviera, ma to pomóc mu w lepszym zrozumieniu tekstu pisanego ;)

Słuchaj, ja nie jestem adwokatem tego systemu, żeby teraz w jego imie walczyć, najważniejsze, że mi się podoba, z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA wiem, że strony idą do góry po paru postach.

A Ty zarejestrowałeś się chociaż że już takie morały prawisz? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności