Skocz do zawartości

Dziwna anomalia w google

TrX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Szanowni forumowicze mam do was pytanie. Czy ktoś się z was spotkał z sytuacją, że po zmianie treści na stronie i pobraniu strony w GWT jako google a następnie przesłaniu jej do indeksu strona wbijała się w top 10 z top 20 ?. Mam właśnie taki przypadek, już w sumie od ok 3 miesiecy się tak dzieje. Musze zmieniać treści na okrągło co ok 3 dni a następnie pobierać stronę w GWT aby ta wróciła do top 10. Może ktoś wie dlaczego tak się dzieje ?

po zmianie treści na stronie

jeśli się buja to znaczy, że treść jest słabo zoptymalizowana pod zapytania.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Stabilizacja jest po kilku tygodniach... a nei po kilku dniach. Za szybki jesteś :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jak najbardziej rozumiem na czym polega stabilizacja :). Moja strona zajmowała od 2010 roku do stycznia 2013 roku pozycję 3-4. Potem spadła do top20. Od czerwca co 3 dni muszę zmieniać tittle lub dowolną część na stronie a następnie w gwt ją pobierać co powoduje, że strona wraca na 3 dni po czym znów muszę coś zmienić i pobrać przez gwt i tak w kółko. Nie znalazłem rozwiązania więc pisze na forum :)

Tak z ciekawości spytam: jak sprawdzasz pozycję? Jakimś zewnętrznym narzędziem czy tym, co Ci się wyświetla w przeglądarce? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności