Skocz do zawartości

pozycjonowanie podstron + sandbox

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

ponieaz jestem w sandboxie na najwazniejsze z moich slow mianowice "stron" i "web design" zastanawiam sie czy nie dorobic dodatkowych podstron albo subdomen i nie pozycjonowac osobno tylko tu powstaja 2 pytania....

1. czy sandbox dotyczy calej strony tzn. czy moge na zablokowane slowo wypozycjonowac podstrone ?

2. czy musze do tej podstrony zdobywac osobno linki czy licza sie te, które juz mam - prowadzace do domeny ?

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

nie raczej nie ale strony w sensie forum itp raczej tez sie nigdzie nie pojawiaja

zreszta jak wiesz dla google

https://strona.com i https://strona.com/index.php to dwie rozne witryny tak wiec jakby banowali tylko jeden adres to podstrony jakos by tam istnialy w necie

zreszta mozna przeprowadzic test albo zmieniac linki lub zaczac linkowac na index.php :)

Check email deliverability tool Maildog

chyba bede prubowal, albo poczekam az mnie wypuszcza ale obawiam sie ze nie predko... juz pol roku prawie jestem...

ps. teraz doczytalem na zagranicznym forum - ludzie czekaja 6 do 9 miesiecy i wylaza z sandboxa - od razu leca na wysokie pozycje :) w sandboxie laduja tylko nowe strony, którym przybywa duzo linków w zbyt szybkim czasie :)

zastanawiam sie czy warto robic podstrony albo subdomeny - chyba to ni przejdzie - sandbox mnie i tak nie wypusci...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności