Skocz do zawartości

Domeny .eu

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że taki temat był już poruszany w tym dziale i na forum, ale od tamtego czasu trochę się zmieniło, ponieważ domeny .eu istnieją już jakiś czas (krótki, bo krótki) i są dostępne dla polaków. Nawiązuje mi się szczególnie jedno pytanie:

Czy domeny .eu mają taką samą wartość dla G. co inne domeny?

Myślę tutaj głównie o Google.pl

Temat ten jest moim zdaniem wart przedyskutowania i myślę, że niektórzy z Was mają już jakieś doświadczenia w przypadku tych domen.

Szczerze dziękuję za odpowiedzi!

Case study jak pozyskać więcej leadów

Domena eu nie rózni się niczym od com pl net czy biz.

Domena jak domena.

Po za strasznie według mnie durną końcówką zwyczajny chwyt marketingowy aby zbić kolejne kilka milardów na wypordukowaniu domeny.

Ps. Na razie nie biore się za te domeny lepsza inwestycja w domeny com niż eu chociaz za klika dni może się skusze dla zwyczajnej zabawy.

Ps. To tylko moje zdanie, według mnie nie ma totalnie żadnej róznicy.

nie ma żadnej - jak pozycjonujesz dla google.pl - to równie dobrze domena eu może być na 1 miejscu - z nielicznymi wyjątkami - gdzie strony .pl są na 1 miejscu z automatu

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności