Skocz do zawartości

5 podstawowych narzędzi pozycjonera

Snoopp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mój zestaw:

1/ mózg

2/ palce w ilości 10 szt

podstawowe narzędzia, bez których cała reszta nic nie warta.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

mój zestaw:

1/ mózg

2/ palce w ilości 10 szt

podstawowe narzędzia, bez których cała reszta nic nie warta.

Osobiście uważam, że Twój zestaw bez odpowiednich softów jest nie wystarczający i ręczna robota w pewnych sytuacjach może trwać wieczność. Dobre softy w mojej opinii to podstawa sprawnych działań w SEO. Wiadomo, że jak ktoś nie wykorzysta głowy do odpowiedniej konfiguracji softów to same za niego nie odwalą roboty (przynajmniej nie tej dobrej).

@Karlosky, bo dział https://www.forum.optymalizacja.com/forum/10-narzedzia/ opisuje bardzo dokładnie co i jak.. bez sensu powielać treść i dawać na tacy komuś kto nie ma chęci ruszyć móżdżkiem i paluchami.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Widzę, że mój post nawołujący do merytorycznych odpowiedzi na postawione pytanie został usunięty. Widocznie odpowiedzi o mózgach, palcach i strategiach są bardziej "na temat" ;)

@mcmagik, w tym dziale są opisane wszystkie narzędzia. Nic w tym dziwnego, że ktoś zapytał o to, z których najczęściej korzystacie i które uważacie za najbardziej przydatne.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Mam zamknąć dać do kosza bo podobnych tematów na PIO naliczyłem ok 10 licząc te "zakładam firmę SEO które narzędzia mam kupić"?

Jeśli ktoś uważa mózg za najbardziej podstawowe narzędzie SEO to tak napisał.

Kto chce podawajcie swoje TOPy podawajcie, ale nie rób my bałaganu.

Widzę, że mój post nawołujący do merytorycznych odpowiedzi

od nawoływania i oceniania co merytoryczne co nie jest administracja dla tego usunąłem bo prowokował dyskusje nie o narzędziach.

Jeden portal finansowy przekonuje, że katalogowanie jest nadal najskuteczniejsze, nawet podaje nazwę narzędzia w artykule, autor pisząc ten artykuł chyba myślami był 3 lata do tyłu --------- > klik :zeby: artykuł sprzed 6 dni, czyli całkiem świeżutki.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Dobre softy w mojej opinii to podstawa sprawnych działań w SEO

Koncepcji SEO (czyli podstawy od której jak napisał Maxiu się powinno zaczynać) nie zrobi żadne narzędzie.

do odpowiedniej konfiguracji softów

Tego można nawet pawiana nauczyć ;)

SEO nie równa się pozycjonowanie , pozycjonowanie nie jest jedyną robotą wchodzącą w skład SEO.

Jeżeli chodzi o narzędzia to wszystkie przydatne narzędzia służące analizom strony.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie używam narzędzi - pracuję ręcznie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie używam narzędzi - pracuję ręcznie

Sraty taty pies kudłaty ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

autor pisząc ten artykuł chyba myślami był 3 lata do tyłu --------- > klik :zeby: artykuł sprzed 6 dni, czyli całkiem świeżutki.

Cytat z rzeczonego artykułu:

(...), o którym można dowiedzieć się więcej z strony katalogowanie stron.(...)

A ja za taką składnię nie przyjmuję wpisów do katalogów :)

Do płatnych narzędzi dorzucę:

1. Copywriter

2. Grafik

3. Programista php/mysql

4. Jakiś zestaw szablonów do WP (np. elegantthemes)

5. Telefon

Jako pracownik i amator nie mogłem się powstrzymać... ;)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Moje 5 narzędzi:

ZennoPoster

Scrapebox

GSA

XRummer

Serpmonster

Porady na temat leczenia lambliozy i innych chorób pasożytniczych jak glista ludzka https://zwalcz-pasozyty.pl/pasozyty/glista-ludzka/

Jeśli szukasz informacji na temat pasożytów człowieka i chorób przez nie wywoływanych koniecznie odwiedź mój blog https://zwalcz-pasozyty.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności