Skocz do zawartości

Czy różne IP katalogów z linkami pozycjonujonującymi stronę są lepsze.

Rekomendowane odpowiedzi

Poza dywersyfikacją IP, DNS, hostingu czy też danych whois istotne jest czy te katalogi się od siebie i od innych katalogów zdecydowanie różnią -autorski skrypt, autorska templata i inne takie

Chcesz powiedzieć, że dla 5 /pięciu/ katalogów ważnym elementem jest dywersyfikacja IP, DNS, hostingu whois, skrypt, templatka itp. itd.?

Z moich doświadczeń wynika, że dla tak licznej grupy jest to bez znaczenia.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Wywody pozycjonerów :)

Z uwagi na te dwa fakty stwierdzam, że być może G nie analizuje IP w każdym przypadku.

Myślę, że wielu tu działa na własną rękę i ponosi koszty testów. Ja staram się różnicować, korzystać z różnych danych na które rejestruję zaplecze i strony docelowe. Ale działam perspektywicznie, nie spieszę się z niczym

Chcesz powiedzieć, że dla 5 /pięciu/ katalogów ważnym elementem jest dywersyfikacja IP, DNS, hostingu whois, skrypt, templatka itp. itd.?

Z moich doświadczeń wynika, że dla tak licznej grupy jest to bez znaczenia.

i odpowiedź ślusarza w drugim poście :)

Co do różnych IP to ktoś tam robił testy że nie ma to wpływu na pozycjonowanie ale ... lepiej dmuchać na zimne - dziś może nie mieć a jutro tak

Ilu potrzeba pozycjonerów do wkręcenia żarówki ??

i wisienka :)

"Jak w 2 miesiące ze ślusarza stać się expertem SEO"

widząc konkurencję w Twojej osobie śmiem twierdzić że miesiąc za długo. 97 % skuteczności :) . Zapisz sobie "disavov" !! :)

Kororowych snów chłopaki :)

Wywody pozycjonerów :)

Skoro takie jest podejscie niektorych forumowiczow do informacji, ktore zamieszczaja inni to ja podziekuje. Przehcodze w tryb read-only. Ciekawe jestem jak dlugo forum pozostanei żywe.

P.S

Do moderatora: za takie podejście powinien moderator rozdawać ostrzeżenia. Zaburza to wątek dyskusji, nic nie wnosi i obraża aktywnie działających użytkowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności