Skocz do zawartości

indeksowanie profili

jezyk403

Rekomendowane odpowiedzi

@RiT - dobry przykład.

To akurat nie jest dobry przykład, to tak samo jak z wysoką pozycją dla tej frazy kilku stron robiony tylko i wyłącznie XR, posiedziały posiedziały i wylot ;).

Na chwilę obecną SERPy jest to jedna wielka zabawa pod tytułem "entliczek pętliczek" w kwestii trafienia na "cenzurowane" .

Na pozycjach stabilnych siedzą strony które mają zróżnicowany profil linków naśladujący "ekologię" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@SEOLancer nie twierdzę że są nieskuteczne, przeczytaj mój pierwszy wpis, piszę że podlinkowywanie profili śmierdzi na kilometr i niedługo Google podlinkowane profile utnie

@beer dodałbym że siedzą jeszcze strony, które przed Pingwinami były linkowane niekoniecznie różnorodnie, ale linkowanie zakończyło się jakiś czas przed aktualizacją algorytmu (po osiągnięciu TOPów) i na zasadach amnestii strony zostały w TOP-ach, mam wiele takich przykładów

99% skuteczności metodami innymi niż SWL.

SWL kiepsko wypada ledwie 40%.

Porady na temat leczenia lambliozy i innych chorób pasożytniczych jak glista ludzka https://zwalcz-pasozyty.pl/pasozyty/glista-ludzka/

Jeśli szukasz informacji na temat pasożytów człowieka i chorób przez nie wywoływanych koniecznie odwiedź mój blog https://zwalcz-pasozyty.pl

Większość linków wchodzi tylko po prostu będąc podlinkowanymi, naprawdę bardzo proste, podstawowe i automatyczne sposoby w większości miejsc wystarczą. Ze swojej strony polecę swój program do indeksowania i podlinkowania tego typu linków - SpamKat

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Różnie, w zależności od tego jakie to profile - z jakich stron pochodzą. Przykładowo z tej listy co oferował Gdaq mam 100% indeksacji, tam gdzie udało się dodać linka i mi go nie usunęli :) z tych zakładanych GSA już tak różowo nie jest. Dodam, że jeśli podstrona z linkiem nie wyświetla się na komendę site: nie znaczy jeszcze, że nie sostała ona zaindeksowana. Skuteczność indeksowania tez pewnie będzie inna jeśli przywalimy w profile swl rotacyjnym, inna jeśli pójda na nie jakieś spamy a jeszcze inna gdy podlinkujemy je z lepszych miejscówek. Ja do indeksacji uzywam jednego z indekserów + podlinkowania i efekty mam dobre.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności