Skocz do zawartości

Śmieszne zdjęcia FB

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...

@Herkules, a co Cię tak dziwi?

Jak Chińczyk ma podstawowe wykształcenie w PL, to jest świetnym materiałem na to stanowisko...

a takich już sporo w naszym kraju i 1800zł na pełnym etacie to dla nich dobre wynagrodzenie

dymna.jpg

...

@Herkules, a co Cię tak dziwi?

Jak Chińczyk ma podstawowe wykształcenie w PL, to jest świetnym materiałem na to stanowisko...

a takich już sporo w naszym kraju i 1800zł na pełnym etacie to dla nich dobre wynagrodzenie

Dziwi mnie, że ktoś w UP takie ogłoszenie rzucił ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Tak się zbiera dodatkowy ruch. Większość ludzi popełnia błędy, trzeba to wykorzystywać. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dziwi mnie, że ktoś w UP takie ogłoszenie rzucił

z 12-15 lat temu widziałem podobne

tylko tam stanowisko było prezes, i znajomość wietnamskiego

pensja jak na prezesa :)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Sam kiedyś dawałem podobne ogłoszenie. Stanowisko to było chyba operatora naświetlarki płyt flekso ze znajomością języka ukraińskiego.

A dlatego, że taki był wymóg aby zatrudnić znajomą Ukrainkę. Najpierw trzeba było poszukać na naszym rynku pracy i dopiero gdy UP nie znalazł kandydata można było szukać za granicą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności