Skocz do zawartości

Jaka wtyczka do Joomla

hydraul

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 lat później...

Koledzy, bawiłem się na JOOMLI i usunąłem sobie komponent REKLAMA.nie miałem kopii zapasowej. Czy polecacie jak/gdzie znaleźć STANDARDOWY KOMPONENT RWKLAMA. BO nie mogę tego odnieść. 

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

@MaxPan no wlasnie probowalem zrobic aktualizacje do najnowszej wersji joomli ale to nie pomoglo. Na zapleczu joomli pokazuje mi ze ,,brak tabel komponentu banner,, wie ktos jak to rozwiazać?

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

@MaxPan 

Sciągnąłem z oficjalnej strony joomli aktualizację plików, wgrałem na moją doemnę. I nadal nie mam KOMPONENTACH, komponentu reklama.

Zauważyłem ze w  "Rozszerzenia: Baza danych" wyswietla mi się komunikat:  Table 'moja-domena.pl__banners' doesn't exist

Ponadto znaleziono 21 problemów: 

• Tabela 'niujo_banners' nie posiada kolumny 'created_by'. (Z pliku 3.0.0.sql.)
  • Tabela 'niujo_banners' nie posiada kolumny 'created_by_alias'. (Z pliku 3.0.0.sql.)
  • Tabela 'niujo_banners' nie posiada kolumny 'modified'. (Z pliku 3.0.0.sql.)
  • Tabela 'niujo_banners' nie posiada kolumny 'modified_by'. (Z pliku 3.0.0.sql.)
  • Tabela 'niujo_banners' nie posiada kolumny 'version'. (Z pliku 3.0.0.sql.)

Może ktoś miał podobny problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności