Skocz do zawartości

Strona stanęła na dębowo

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

Moja stronka na jedną frazę , która jest dla mnie najważniejsza i dość oblegana od lat była w czubie czyli top 2. Po pandach pingwinach spadła w niebyt , po 2 miesiącach wróciła i powoli pięła się. Teraz na to ważne hasło jest na 4 a na inne między 1 a 2 stroną. Tylko że na tym 4 miejscu jest od 2 miesięcy i ani w góre , ani w dół. Tak samo wszystkie stronki z 1-3. Dziwne zadębienie.

Często widzę takie przystopowania, cierpliwość, regularne działanie i od pewnego czasu na te frazy nie oczekuje cudów. Nie zapominam, że te strony na wyższych pozycjach też mają swoich seowców, którzy także pracują ;) Chyba, że są to frazy mało konkurencyjne.

Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. ;)Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych

pozycjonowanie-chorzow.jpg

Cierpliwość się kończy. Mi nie wydaje się że inni pracują. Generalnie top 5 stoi o 2 miesięcy i nic ani w góre ani w dół. A top1 linkowane syfem niezgodnie z google i ma sie dobrze. A ja tu chucham i dmucham. I zauważyłem że jak masz Adword i jest powiązane z mapami to z automatu konto na mapach wskakuje na wyżyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności