Skocz do zawartości

Wpadłem do Sandbox

drak

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam tez zaczynam podejrzec ze to wina LinkujPro. Cos jest w tym podejrzanego bo wszystkie strony ktore polecialy mialy LP na stronach ;/

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Wartowaloby stopniowo usuwac te linki, w koncu jest taka mozliwosc na LP. az zejsc do zera.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Przy młodziutkiej domenie to nawet 1 dobry link wystarczy,

Uprasza się o nie szerzenie paniki.

ale jeżeli domena ma 6 lat, przez ostatnie 6 m-cy w top 5 na ok.100 fraz, ok. 10000 linków do strony głównej, zróżnicowane anchory, spozyjonowane też podstrony i nagle spada w ciągu kilku minut na wszystkich DC na wszystkie frazy, to chyba nie jest wina 3 nawet najsilniejszych linków.

Stare, długo pozycjonowane domeny czasami tak mają - wylatują w kosmos i nie da się z tym nic zrobić (a przynajmniej nie słyszałem, aby komuś się udało).

Nie chodzi mi tutaj o bana (całkowity wylot), tylko o rodzaj filtra (duży spadek ze wszystkich fraz).

Uprasza się o nie szerzenie paniki.

a wyraże inna opinie ;) przetestowałem na nowej domenie dając jeden link z PR 5 przy 4ch linkach z niej wychodzących i strona w filtrze siedzi prawie rok (fraza anglojęzyczna) tak więc doradzam wstrzemięźliwość przy stronach nówkach.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Filtry są zjawiskiem bardziej kompleksowym. Badania kliniczne wykazały, że nie zależą one głównie od linków oraz ich częstotliwości. To są jedynie domniemania - faktycznych czynników jest więcej.

Podtrzymuje więc moją prośbę ;)

Stare, długo pozycjonowane domeny czasami tak mają - wylatują w kosmos i nie da się z tym nic zrobić (a przynajmniej nie słyszałem, aby komuś się udało).

Tak, ale gdy kilkanaście różnych serwisów traci pozycje jednocześnie w piątek wieczorem (i nie był to 13) to chyba jest coś nie tak.

domain popularity https://www.winka.net PR 5 ( [Google PageRank™ 5] )

Backlinks: 1.360 (296 Domains » 215 different IPs)

PageRanks: 187xPR0 41xPR1 48xPR2 12xPR3 7xPR4 1xPR5

LinkStrength: 2.24 [A score calculated based on all PageRanks that link to https://www.winka.net.]

Mozesz podac adres narzedzia, ktorym to sprawdzales?

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności