Skocz do zawartości

Tajemnice harvestowania

shift76

Rekomendowane odpowiedzi

Wordpress teraz w nowych wersjach ma dodatkowe zabezpieczenie w postaci okna dialogowego, które wymusza wpisanie loginu i hasła wpadmin. Nie wiem jak na to reaguje BlogiSubmitter, czy sobie z tym radzi, bo być może przez to odpada Ci znaczna część AA.

~larry również używam blogisubmitter, możesz napisać coś więcej na temat nowego zabezpieczenia w wp lub zapodaj zrzut ekranu

https://seo-z.pl/wp-admin

To nie jest zabezpieczenie WP tylko serwera.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Co słychać w kwestii zabezpieczenia strony logowania i rejestracji możesz sprawdzić np modułem: Rozpoznawania skryptów High-tech, co pozwoli wstępne odsianie listy adresów WP. Nawet tym modułem możesz dokonać rejestracji kont w WP, ale na podstawowym formularzu bez captcha. BlogiSubmitter nie obsługuje obecnie autoryzacji "HTTP Basic authentication".

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Witam

-> Mion - tak się zastanawiam, choć oczywiście Twój program i Twoje zasady. Jednak wydaje mi się iż fajniej z punktu osoby kupującej było by gdyby zaraz po odpaleniu mogł / a program realnie przetestować. W USM był pakiet podstawowych footprintów do seoków, to czemu tu nie ma takiego pakietu do WP? Profesjonalnie przygotowany footprint aby pobrać listę i zrobić pierwszą rejestracje i dodanie. A potem jak kto lubi i ma potrzeby.

iż fajniej z punktu osoby kupującej było by gdyby zaraz po odpaleniu mogł / a program realnie przetestować.

Nic nie stoi na przeszkodzie by realnie przetestować wystarczy do tego posiadać założone konta w blogach z którymi
.

Możesz też przetestować na blogach pozakładanych na platformie: https://signup.wordpress.com/signup/ w tym wypadku podając adres na liście kont należy podać z https:// Ale nie jest to topic o BS....

W USM był pakiet podstawowych footprintów do seoków, to czemu tu nie ma takiego pakietu do WP?
Ponieważ przygotowanie footprint'ów leży w gestii użytkownika programów typu harvester.

Co się tyczy zaś samego harvestowania to nie ma "cudownych" fotprint. I z setek tysięcy zharvestrowanych typów skryptów AA zostanie niewiele - takie czasy i nic na to nie poradzimy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

~larry również używam blogisubmitter, możesz napisać coś więcej na temat nowego zabezpieczenia w wp lub zapodaj zrzut ekranu

https://seo-z.pl/wp-admin

To nie jest zabezpieczenie WP tylko serwera.

ktoś posada parę takich wp jeśli tak to niech podeśle do mona na BOK pisał ze się temu przyjrzy.

Ja też nie Poza tym co to ma wspólnego z tym wątkiem :nie_powiem:

-> ~larry - Zbierz jak największą ilość keywords... mam je wymyślić czy jest jakiś automat do ich generowania? A może jeszcze inny sposób?

W scrapeboxie możesz zebrać interesujące cie keywordsy, chyba to się nazywało keyword scraper, wpisujesz i sam szuka podobnych.

Katalog stron www - mocny katalog iDir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności