Skocz do zawartości

Od czego zależy szybkość wejścia do TOP10 nowej strony

coctailparty

Rekomendowane odpowiedzi

CHcesz powiedzieć że białe kapelusze omioł ostatni pingwin i nie dostali po łąpkach ?

Widać tak mu się wydaje :) A przecież ostatnio to najwięcej płaczu i lamentu właśnie u białych kapeluszy było. A tego co widzę białe kapelusze do dzisiaj nie wróciły do topów za to czarne w 2 tygodnie sobie poradziły :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

he he he a ja pisałem z tym panem widzę (te frazy) :)

Ogólnie Pan patrzył na budżet i szukał TANIEGO pozycjonera z gumtree.pl bo drogi to już nie wchodzi w grę - lepiej tanio i bez efektów ;-)

Jednak pozycjonowanie wychodzi na to, że trwa z 2-3 tygodnie (bynajmniej wtedy ogłoszenie na gumtree się pojawiło).

Wyczuwam panikę - nic więcej :)

A może to nie Klient tylko firma pozycjonująca szukała "podwykonawcy" :D

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

W sumie to temat na osobny wątek, ale często spotykam się z "pozycjonerami", którzy szukają podwykonawców do zleceń jakie załapią. Pomijam już to że sami proponują klientowi śmiesznie niskie stawki to szukają jeleni na jeszcze niższe. Jestem jednak ciekaw co w takiej sytuacji, gdy strona osiągnie TOP-y, a właściciel strony nie będzie płacił "pozycjonerowi" honorarium (co jest ostatnimi czasy plagą), czy wtedy "pozycjoner" okaże się honorowy i będzie płacił honorarium swojemu podwykonawcy pomimo, że sam nie otrzyma wynagrodzenia od właściciela strony? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć ;) Taki pośrednik może się nieźle wkopać na takim "biznesie" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności