Skocz do zawartości

Katalog stron Zwarta Europa

pitrazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Podpięcie do facebook - mission complete. Zapraszam do like'owania swoich wpisów na naszym profilu:)

W dalszych planach jest podpięcie katalogu do serwisu tweeter o czym na pewno poinformuję na forum.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

@unfair

Co jakiś czas zmieniam parametry sprawdzania unikalności, ale jak widać nadal nie są odpowiednie.

Jeśli możesz to proszę podeślij mi dane do wpisu i opis na PW.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Rozpocząłem dzisiaj akcję promocyjną na profilu fb katalogu zwarta.eu. Mam nadzieję, że się spodoba, mimo, że wymagam odrobinę wysiłku w zamian za nagrodę:)

dodałem wpis, ale brakuje kategorii Zwierzęta, poza tym wybieranie słów kluczowych z rozwijanego menu to moim zdaniem przesada. Moich w ogóle nie było więc zasugerowałem. Mam nadzieję, że wpis pojawi się szybko.

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

@Berike

Wpis i podkategoria już dodana. Nie wiem czy dobra kategoria główna - rozrywka? Ale chyba najbardziej pasuje.

Mam świadomość, że nikt chyba nie rozwija menu ze słowami kluczowymi i muszę bardziej wypunktować, że zasugerowane słowa kluczowe będą dodane.

Dziękuję za wpis i za uwagi :good:

• 4 tygodnie później...

Z dniem dzisiejszym w katalogu dodany został już 400-tny wpis. Z moich obserwacji jako moderatora katalogu wynika, że wpisy do katalogu są coraz lepszej jakości zarówno pod względem treści wpisu jak i dodawanej strony. Fajnie, że są coraz chętniej dodawane główne pozycjonowane strony zamiast marne zaplecza. To świadczy o tym, że katalog jest postrzegany jako strona dla zwykłych użytkowników a nie śmietnisko dla wyszukiwarki. Oby tak dalej :good:

• 2 miesiące temu...

Black Friday również w katalogu Zwarta Europa! Wszystkie kody zakupione i zrealizowane do końca dzisiejszego dnia są dwukrotnego użytku!
Czyli dostajesz 100% więcej!

blackfriday.jpg

prosze o kontakt w spr. Poszukuję miejsc na linki z branży turystyka, sport, diety i odchudzanie, sztuka.

pawel.jaromski@onet.pl

• 2 tygodnie później...

Pierwsze urodziny katalogu Zwarta.eu tuż tuż! Już 16 grudnia mija pierwszy rok, od założenia europejskiego katalogu. Z tej okazji do końca dnia 16 grudnia wszystkie kody zakupione i wykorzystane są dwukrotnego użytku! A teraz małe podsumowanie. Katalog niestety nie uzyskał w tym czasie PR z powodu braku aktualizacji tego współczynnika. Nie mniej jest wysoko na wszystkie ważne kluczowe frazy w wynikach wyszukiwania za co chciałbym z tego miejsca bardzo podziękować google oraz innym wyszukiwarkom. Bez nich katalog by nie istniał. Do katalogu zostało dodane przeszło 500 wpisów! Wszystkie starannie moderowane, aczkolwiek na pewno znajdą się jakieś kwiatki, za które z góry przepraszam. Grafika katalogu kilkukrotnie zmieniała swoje oblicze. Jestem typem człowieka, który lubi się rozwijać. A wraz ze mną rozwijają się również moje serwisy takie jak zwarta.eu. Zachęcam do skorzystania z wpisów premium i powyżej ze względu na to, że są moderowane w pierwszej kolejności. Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy zechcieli dodać swój wpis do świeżego katalogu. A teraz zachęcam również pozostałych, aby dodali wpis do "starego", rocznego już katalogu ;)

zwarta_urodziny.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności