Skocz do zawartości

[PL] VestaCP - Darmowy panel hostingowy

stilly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dało by rade zmienić na nowszą wersję instalowanego MySQL 5.6 z obsługą InnoDB Full-text Search.

Ponowię pytanie ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion,

jest możliwość, tyle że ze źródeł, generalnie dość prosta sprawa (przynajmniej tak mi się wydaje ;))

Ściągasz ze źródeł, instalujesz, wyłączasz mysql z repo, załączasz tego ze źródeł, plus przenosisz już utworzone bazy przez vesta (o ile takie tworzy - z konfiguracją) i generalnie powinno śmigać.

czy ktos moze podpowiedziec jak utworzyc sub domeny tutaj?

albo jeszcze lepiej

sub2.sub1.domena.pl

druga sprawa, jak podpiac 2 rozne domeny pod ten sam katalog?

https://forum.vestacp...Temat-Subdomeny

odnośnie 2 sub. w jednym katalogu zainteresuj się aliasami.

Proszę o takich rzeczach pisać na forum wsparcia https://forum.vestacp.pl/

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

I jak tam sprawuje się ten panel - jakieś recenzje od użytkowników ?

Jak za free bardzo dobry panel. Na razie mam zbyt krótko żeby oceniać, ale w porównaniu do większości znanych mi darmowych paneli uderza prostotą i minimalizmem, co jest dla mnie podstawą. Zakład się konto jednego usera i jest już ftp z jego loginem i hasłem, domeny dodaje się bezproblemowo, bez kłopotu tworzy bazy i uruchamia wordpressy.

Czego więcej trzeba na tanim VPS-ie? :)

Po użeraniu się z kilkoma darmowymi panelami, stwierdzam że ten mi odpowiada. Mam nadzieję że się nie wysypie. Z używanych dotąd lepsze są dla mnie tylko płatne :)

A, no i co ważne - wsparcie na polskim forum bardzo życzliwe i jest, odpowiada, szuka rozwiązań i pomaga... Dzięki.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Na dniach pewnie wydam jeszcze kilka modyfikacji polskiego instalatora, dostosuje konfigi systemowe, pakietów, antyspam do naszych krajowych wymagań i dodam kilka zabawek od siebie do bezpieczeństwa.

I jak tam udało się zrobić to co zostało co prawda niewiążąco "pewnie wydam" zapowiedziane ?

Czyżby zapał autora topicu już wygasł :hmmm:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności