Skocz do zawartości

Szukasz długoterminowej, konkretnej, solidnej współpracy? Zapraszam

Michał Lip

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Reprezentuje witrynę internetową https://wirtualny-wojownik.pl

Poszukuję stabilnego, kreatywnego copywritera posiadającego doświadczenie w tworzeniu unikalnej treści pod specyficzną tematykę :

- nowoczesne technologie

- systemy operacyjne (m.in Windows, Android )

- CMS'y (m.in WordPress)

- Obszerne poradniki

Interesuje mnie wysokiej jakości treść, unikalny styl oraz łatwość przedstawiania osobistych koncepcji.

Szukam osoby która wykonuje rzetelnie swoją pracę.

Szanuje swój osobisty czas, jak i mój. Nie rzuca słów na wiatr.

Posiada swój własny, orginalny styl wypracowany latami.

Ma ochotę na współpracę z kimś, kto doceni jego pracę włożoną w zlecony projekt.

Naprawdę zależy mi na tym, aby znaleźć odpowiednią osobę i tylko z nią utrzymywać współpracę.

Wytyczne

-UNIKALNOŚĆ tekstów (automatycznie sprawdzana po dostarczeniu tekstów, oraz w przyszłości!!)

-Poprawność stylistyczna i tematyczna (sprawdzana)

-interesujący tekst znakomitej jakości. (Jeśli nie czujesz się na siłach, proszę nie marnuj swojego i mojego czasu)

-Wymagane przekazanie autorskich praw majątkowych do tekstów na wszystkich polach eksploatacji

- Czas na wykonanie zlecenia : Do 5 dni.

Wytyczne SEO

- Słowo kluczowe musi zostać zawarte w tekście w 1 akapicie

- Linkowanie wewnętrzne

- Gęstość słowa kluczowego - stosunek 1:1000 zns

- Kilka autorskich zdjęć / screenshot'ów ( istotne )

Preferowana stała współpraca dla piszących interesujące teksty. Jakość tekstów weryfikowana po pierwszych 3 tekstach próbnych - wtedy decyzja o przedłużeniu współpracy.

Oferuję

- Profesjonalne podejście, kontakt 24/7h via e-mail, phone, skype.

- Płatności BluePay - natychmiastowe - zaliczki uwzględnione przy dłuższym czasie współpracy.

- Możliwość współpracy długoterminowej

- Byłem autorem w wielu podobnych projektach, zleceniach, posiadam doświadczenie związane z copywritingiem.

- Możliwość wyboru tematu, który najbardziej odpowiada lub dotyczy samego autora.

- Elastyczne podejście do przedstawionych zleceń

Po proszę o wycenę pojedyńczego autorskiego artykułu. Jak tylko otrzymam odpowiedź, zdecyduję, czy chcę podjąć współpracę.

Po proszę o przykłady wykonanych wcześniej artykułów.

Kontakt

lipmichal maupa gmail.com

5368899

cropped-test1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności