Skocz do zawartości

Programy do produktywnej organizacji pracy we własnej firmie SEO/SEM

Dorothy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to nie tak panowie,

poprawiałam błędy ze słownika przeglądarki i tak mi poprawiił

pisałam, ze mam zepsuta klawiaturę

co wy się mnie czepiacie :-/

Tak tak..T9..ehh gdzie te czasy gdy miałem Nokię 3310 ;) gdzie smsa się pisało bez spacji..

Mniejsza z tym, dobra szeptanka a jak nie wiesz to jako "baba", sprawdź i wpadnij z sugestiami, opiniami ale tak za 3 miesiące

;)

a meil to algorytm Google podbił ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

dziękuje panowie za propozycje

wybrałam rozwiązanie zaproponowane poniżej :)

MyLifeOrganized

ma bardzo wiele ciekawych funkcji, można by pisać i pisać (jak kogoś interesuje to niech zainstaluje program i przetestuje sam) ;)

narzędzie instalowane na pc z windows i android + synchronizacja

baza danych zadań, projektów itp. jest u mnie, wiec jest to dla mnie najlepsze rozwiązanie

dodatkowo widzę, że posiada opcję integracji z outlook (a używam), wiec bardzo na plus

to tyle w temacie,

pozdrawiam,

dorota

[ problemy z pisownią ]

wybrałam rozwiązanie zaproponowane poniżej

websign, o 05 styczeń 2014 - 13:50, powiedział:

MyLifeOrganized

ma bardzo wiele ciekawych funkcji, można by pisać i pisać (jak kogoś interesuje to niech zainstaluje program i przetestuje sam)

Qrde.. brzmi podobnie jak My Wife Organized.. ja bym nie instalował.. to może być wirus :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Póki co najlepszy jest notes plus kolorowe przyklejane karteczki (zwykłe i wersja na androida) ;-).

Ale z czasem jakieś rozbudowane narzędzie może się przydać, bo człowiek się starzeje i coraz mniej ogarnia ;-).

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności