Skocz do zawartości

Firma produkcyjna ocena strony

Odkurzacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

z racji pracy w branzy produkcji folii LDPE itd mam szanse na zmiane strony i rozbudowe dla firmy

https://www.kastor1.waw.pl/

i stad moje pytania:

Czy i jak tak to za ile mozna kupic domene typu folia.pl lub kastor.com

O co mozna rozbudowac te strone tak aby strona zaczela zdobywac naturalne linki

Jak zakomunikowac nowego, zagranicznego wspoludzialowca. Jest to osoba wnoszaca duzy kapital i oczekujaca by firma stala sie korporacja (na wzor USA/UK)

Jaki wplyw na klientow ma ta tzw Rzetelna firma? (Firma jest wyplacalna tylko po prostu sa problemy z ksiegowoscia:)

Nie wiedzialem gdzie dac ten watek dlatego daje w ocenie - tak aby ludzie ocenili to co teraz jest i napisali co jeszcze moze byc.

W ogole nie wiem w jaki sposob moze byc moderowana strona firmowa przedsiebiorstwa produkcyjnego tzw takie przedsiebiorstwa istnieja od 30 lat i sie nie wiele zmienia...

1. O co mozna rozbudowac te strone tak aby strona zaczela zdobywac naturalne linki.

2. Jaki wplyw na klientow ma ta tzw Rzetelna firma? (Firma jest wyplacalna tylko po prostu sa problemy z ksiegowoscia:)

ad1. :D

ad2. Niestety certyfikaty mają znaczenie dla klientów (np. po SS widać). Problemy z księgowością? ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

https://www.google.pl/search?q=u%C5%82atwienie+przy+wysy%C5%82ce+przesy%C5%82ek+naklejane+na+zewn%C4%99trzn%C4%85+stron%C4%99+paczek,+s%C4%85+natychmiast+do+dyspozycji+odbiorcy,+odpada+szukanie+kwit%C3%B3w+dostawy,+list%C3%B3w&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=7XfKUuqXK4nbtAbYioHIBw

duplicate content

za ile mozna kupic domene typu folia.pl lub kastor.com

https://www.masternet.pl/?go=domeny

O co mozna rozbudowac te strone tak aby strona zaczela zdobywac naturalne linki

Bardzo dobre pytanie. Proponowałbym zapytać o to na forum Google, niech pokażą 1 naturalny link do jakiejś strony oferującej "Worki na śmieci" :) Może pisz bloga o workach... :P

Rzetelna firma to zmarnowana kasa, choć klientów-idiotów, którzy wierzą w takie rzeczy, pewnie nie brakuje.

Ponieważ jesteście hurtownią dobrze byłoby też wprowadzić sytem B2B, który pozwoli kooperantom zamawiać hurtowe ilości towaru do swoich sklepów, fabryk itd. To bardzo usprawnia prace.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Stronka du.y nie urywa ;), kup jakiś adres nie na regionalce i nie z cyferką 1 (o ile prawnik1.pl) mogę zrozumieć to nazwa firmy z cyfrką, trochę lipa. Już lepiej poszukaj jakiegoś adresu typu kastor-folie, czy folie-kastor.

Podstawa to ładne zdjęcia( te robione były chyba na początku działania firmy), dokładne opisy itd

Pewnie skupienie się na dobrych cechach produktu jest kluczem (wytrzymałość, szeroka oferta, itd.), ale to tylko połowa rozwiązania, bo teraz jak zachęcić ludzi by o tym pisali? Dobry dowcip mógłby być dobry, choć to nie łatwe, bo macie pewnie poważnym klientów, a temat ekologii ciągle jest modny. Z mojej strony dodam, że przydałoby się odświeżenie szaty graficznej, bo obecnej bliżej do PRLu, niż czasom obecnym.

• 2 tygodnie później...

Może kontent oki. Może rozbudowałby stronę graficznie. Wydaje mi się, że produkty fajnie by było wyeksponować w działaniu, albo jakiś filmik z produkcji z naciskiem na jakość. Swego czasu ktoś mi proponoiwał urządzenie takiego zakładu w garażu, ale pewnie to wymaga już większego profesjonalizmu.

Może kontent oki. Może rozbudowałby stronę graficznie. Wydaje mi się, że produkty fajnie by było wyeksponować w działaniu, albo jakiś filmik z produkcji z naciskiem na jakość. Swego czasu ktoś mi proponoiwał urządzenie takiego zakładu w garażu, ale pewnie to wymaga już większego profesjonalizmu.

Czy ktoś wie gdzie dostane tanio toner ml 2165. Interesuje mnie sprawdzony dostarczyciel zamienników.

Jaki wplyw na klientow ma ta tzw Rzetelna firma? (Firma jest wyplacalna tylko po prostu sa problemy z ksiegowoscia:)

Nie wiedzialem gdzie dac ten watek dlatego daje w ocenie - tak aby ludzie ocenili to co teraz jest i napisali co jeszcze moze byc.

Kupijąc jakikolwiek produkt widząc ten banner automatycznie zapala mi sie czerwona lampka żeby sprawdzić tą firme czy nie robi jakiś wałów ten certyfikat jeśli w ogole można go tak nazwać moim skromnym zdaniem i moich znajomych działa jak zapalnik że coś z tymi firmami jest nie tak.

Strona jest dość uboga moim skromnym zdaniem. Dobrze byłoby unowocześnić tą strone iść z duchem czasu tak jak ktoś wcześniej wspomniał o b2b ale też b2c generalni wymienił bym całą strone i zastąpił jakimś rasowym cms'm i zlecił nową grafike ale jeśli nie masz wolnych funduszy to zostaw bo szybko sie łąduje i jest schludna.

Widze ze jest teraz jakis wysyp nowych userow...

Jasne ze chcialo by sie robic nie takie rzeczy dla klienta...

W sumie to nie wiem jak ugryzc ten kawalek branzy

klienci i tak beda kupowac bez wzgledu na oferte www

A tu chodzi teraz o te 1-3 sztuk zamowien z SEO/SEM

Co do zdjec to nawet nie wiem jak zrobic zdjecia siatek i folii uzywanych w praktyce?

Myślę, że gdybyś zaczął pisać o tym JAK segregować odpady to zdobyłbyś trochę odwiedzin i co za tym idzie linków.

Prosta i rzetelna instrukcja + infografika, w której zawarłbyś popularne śmieci - wielu ludzi nadal nie wie JAK segregować, czym są bio odpady, gdzie wrzucać kartony od mleka, etc.

Zdobyłbyś trochę "śmieciowych" linków naturalnych :peace:

Edit: ostatnie zdanie.

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

Można, można...

nawet można o metodzie druku sitodrukiem, fleksodrukiem itd

można na temat produkcji folii, rodzajach, przeznaczeniu, grubości itd

można pokazać realizacje w czasie projektowania, produkcji, dostawy i użycia w terenia np w sklepie (wiesz w sensie ze jedno logo mogloby sie przewijac w kazdej z ww sytuacji)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności