Skocz do zawartości

Firma produkcyjna ocena strony

Odkurzacz

Rekomendowane odpowiedzi

Widze ze jest teraz jakis wysyp nowych userow...

Nie wiem po co te zlośliwości? Ja wprawdzie jestem tu nowa i na codzień zajmuję się zupełnie czym innym. To coś tam na temat layoutów stron www i ogólnej tematyki wiem. O SEO nie, bo dopiero poznaję.

Jasne ze chcialo by sie robic nie takie rzeczy dla klienta...

W sumie to nie wiem jak ugryzc ten kawalek branzy

Trzeba zacząć od początku. Nazwa domeny jest tragiczna. To nawet nie jest niepoważne, ale wręcz śmieszne. Czy tak trudno sięgnąć po tanią jak barszcz (i w cenie barszczu) domenę kastor-folie.pl lub folie-kastor.pl ? Prawda, że brzmi lepiej? Poza tym jeszcze taka kwestia. Na stronie jest napisane, że firma działa na terenie całego kraju. A domena wskazuje ewidentnie, na działanie regionalne. Ktoś nad tym w ogóle panuje?

klienci i tak beda kupowac bez wzgledu na oferte www

A tu chodzi teraz o te 1-3 sztuk zamowien z SEO/SEM

Wiekszej głupoty dawno nie czytałam. W ten sposób to może powiedzieć dyrektor d/s mediów w Pepsico. A jednak i tak puszczają co roku na święta (tak jak i Coca Cola) tzw. advertising partner. Nie po to aby zwiększyć sprzedaż, bo i tak sprzedadzą. Ale po to by ludzie nie zapomnieli, ze Pepsi jest lepsza od Coca Coli i na odwrót. A i tak mimo tego wszystkiego w Polsce nie ma w sprzedaży Coli waniliowej czy limonkowej.

Co do zdjec to nawet nie wiem jak zrobic zdjecia siatek i folii uzywanych w praktyce?

No, popatrz. A ja w 5 minut znalazłam zdjęcia pasujące do waszej strony. Może trochę więcej inwencji a mniej narzekania.

P.S Strona zahacza o miniony już dawno wiek XX...Tu pola do popisu jest cała masa. I jeszcze jedno. Wywalcie ten banner Rzetelna Firma. Nie ma to jak strzelić sobie w kolano z kapiszona. Z jednej strony Rzetelna Firma a z drugiej komunikat o...I masa domysłow. Brakuje tylko raportu z KRD o kwocie zaległości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności