Skocz do zawartości

Po jakim czasie Wam ostatnio indeksuje?

Beavis

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie ledwo po tygodniu strona się pojawiła, ale z inną www mam problem bo czekam już 2 tydzień lub dłużej bo nie liczę dokładnie.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

3 nowe strony (dwie lokalne) - te same linki - podobna budowa stron:

- pierwsza (lokalna) po 3 dniach, 2 nastepne już 3 tygodnie jak ich nie ma

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zapewne to nie błąd w kodzie tylko ospałość googlebota. Moje strony ostatnio też się wolno dodają. Dwa tygodnie to już zaczyna być standard...

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

1. strona ok 1500 podstron ok 1 miesiąca, pierwsze długa cisza potem codziennie trochę nowych podstron w wynikach ok 100 dziennie.

2. Strona ok 100 podstron ok tygodnia-dwóch, codziennie w wynikach pojawia się kilka nowych podstron.

3. Strona 5 podstron strona główna po 2 dniach.

Do wszystkich stron codziennie dodawano tyle samo linków.

Z tego co widze wielkość strony ma wpływ na pojawienie sie jej w indeksie, musze poobserwować na większej liczbie stron.

Miałoby to jednak sens, google indeksuje całą stronę w tle nie pokazując tego co za indeksował, dopóki nie przejdzie przez całą stronę, mając całą stronę może ocenić ją całościowo i uwidocznić w wynikach.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

u mnie robot google pojawia sie na nowej stronie w godzine po znalezieniu do niej linka,

natomiast strona glownap ojawia sie w indeksie po kilku dniach, podstrony pojawiaja sie po kliku tygodniach

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności